Українська Манітоба
-
Невже полички в шафах 😁
-
Якщо сфера послуг то згодна, якщо сфера продажу, тут є варіанти 😀 Пам'ятаю як я купляла онлайн білет на паром з Таллінн у Хельсинки кілька років тому. Сайт був на англійській, російський і естонській мовах. Але тільки в естонській версій була снижка €10! 😀
-
Прочитайте уважно моє перше повідомлення. Йде мова про клієнтів - українців, які розмовляють російською. Вони прекрасно розуміють українську мову. Не йшла мова про індійців, казахів чи португальців. Тобто приходить в банк українець куаетчик, розмовляє на російській. А касир, який також українець (також куаетчик) автоматом переходить на російську. Хоча 5 хв тому говорив на українській, чому? Якщо я б знала іспанську, і до мене підійшов би іспанець, я б з радістю постаралась зробити йому приємне і з ним розмовляти іспанською. Але я українка, і з українцями я хочу і буду говорити українською, а не на мові мого ворогу. Я нікого ні в чому не переконую. Це моя незмінна позиція.
-
Гроші не пахнуть, так? 🙂
-
Історію в студію 😁 Люблю історії про правильних українських бабусь в 2-3 поколінні, які за спілкування російською і факами можуть обкласти 🙂
-
За компанію
-
Я би і жінку і дитину на прогіб кинув. Welcome to Winnipeg beeeeyotch
-
Я скопіюю просто) Розкажу свою історію: Я сидів волонтерив в Бест Вестерні і приходить жіночка :" а дайте мне квиточков на автобус ,купальник и запишите меня в УНО ".Після цього коли я все їй дав ,допоміг з записом ,про все розказав ,дав адаптер ,вона говорить :" А почему вы вчера не дали подарочек моему ребенку,всем раздавали ,а моему не хватило ,это что такое". Я кажу ,які подарунки ,я не знаю за подарунки ,я прийшов допомогти в свій вільний час на 3 години, допомогти людям з інформацією .Я не знаю за подарунки ніякі.Продовження :" А почему у вас вот за вами стаит что то а вы людям не даёте ". Я кажу ,а що для вас там є , вашим дітям скільки років ,вона каже 9 ,11 а там підгузники заді стоять .Я вже просто не витримав і кажу пані ,вам тут нічого ніхто не забовязаний і нічого нікому в цьому житті не забовязаний .Навіть жінка свому чоловіку . Щось пробурмотіла і пішла . На наступний ранок ,бачу її в УНО ,(приходив я туди волонтерити) ,чую до своєї подруги говорить :" А чего ми сюда приехали здесь ничего же нет ,а гаварили все для украинцев есть ." Я був в ШОЦІ такому ,після такого я волонтери ти чесно більше не хочу. Це кошмар ,що відбувається в людей в голові .Це жах. Найгірше те ,що це не поодинокий випадок ,я це чую кожний день подібні історії.
-
Та не тільки «факами» обійдеться :)) є багато звʼязків в Канаді :)