Я скопіюю просто)
Розкажу свою історію: Я сидів волонтерив в Бест Вестерні і приходить жіночка :" а дайте мне квиточков на автобус ,купальник и запишите меня в УНО ".Після цього коли я все їй дав ,допоміг з записом ,про все розказав ,дав адаптер ,вона говорить :" А почему вы вчера не дали подарочек моему ребенку,всем раздавали ,а моему не хватило ,это что такое". Я кажу ,які подарунки ,я не знаю за подарунки ,я прийшов допомогти в свій вільний час на 3 години, допомогти людям з інформацією .Я не знаю за подарунки ніякі.Продовження :" А почему у вас вот за вами стаит что то а вы людям не даёте ". Я кажу ,а що для вас там є , вашим дітям скільки років ,вона каже 9 ,11 а там підгузники заді стоять .Я вже просто не витримав і кажу пані ,вам тут нічого ніхто не забовязаний і нічого нікому в цьому житті не забовязаний .Навіть жінка свому чоловіку .
Щось пробурмотіла і пішла .
На наступний ранок ,бачу її в УНО ,(приходив я туди волонтерити) ,чую до своєї подруги говорить :" А чего ми сюда приехали здесь ничего же нет ,а гаварили все для украинцев есть ."
Я був в ШОЦІ такому ,після такого я волонтери ти чесно більше не хочу. Це кошмар ,що відбувається в людей в голові .Це жах.
Найгірше те ,що це не поодинокий випадок ,я це чую кожний день подібні історії.