Українська Манітоба
-
160 на 50 кг, скільки треба морозива, і якого? Черешня підійде?
-
Типу я найбільше переживав за дівчину (на той момент) , вона взагалі англ не вчила в школі ,тобто так чисто пару слів .Я переживав найгірше за це , знайшов їй роботу (так як я розумів що буде важче знайти їй роботу ,ніж мені з середньою англ) .Але я був готовий до будь якої роботи тупо приїхав в готель ,все зробив ,помімо спамив тупо всім на індід , корегуючи трошки резюме ,відповідно до мого досвіду. Із ,100 резюме ,10 співбесід , на 3 останніх навіть не йшов ,бо там меншу зарплату пропонували , на 3 роботи взяли ,вибрав там де найбільше платять . Дружина підівчила мову трохи, вже пішла працювати в реабілітаційний центр помічником дієтолога , не за великі гроші ,але державна робота , з сік дейлс ,100% стоматологія і ТД . Кар'єрний ріст в мене на роботі є , не офісником ,але за 4 роки можна постаратися мати 35$ (робота мені не подобається).Грошей теж не було дуже багато ,машину в перший рік не купляв . Ізі катка. Згадую то всьо як починалось🥺 , а тут уже ПР на руках , тай як всо добре буде ,можна якусь хату за два роки брати ,вчитись щось ,як мову довчу .
-
Біля китайського кварталу жив з моїми домашніми улюбленцями - тарганами та ходив в лаундарі через дорогу Бадьорило
-
Дядька, я живу біля Норс Енду, і кожний день посміхаюся з життя. Више нос ебать
-
Тільки перші тижні?) Сила Я ось досі на качелях 😝
-
Це дуже дорого. Але не страшно, я вкраду у бомжів на Нотр Дам телефон, і куплю на виручені кошти морозиво.
-
Доброго дня.В кого був досвід подачі документів на PR після отримання LLA ?Коли в іншій країні працював,але не був працевлаштованим,(ви вказували цей досвід з пояснювальним листом що не можете підтвердити цей досвід)чи взагалі не вказували його? Дякую 🙏
-
І не кажіть 😂
-
Я рада, що не знала про басейн в Бест Вестерні. Перші тижні тут я була в такому емоційному стані, що з радістю б втопилася за першої нагоди 😁
-
Мої вітання! Ви великий молодец! З власного досвіду — мова гарно вчиться коли є загроза вилетіли з університету 😀 Бо якщо мені комфортно то я нічого і не вчу. Ви тепер з PR можете підти на навчання по цінам для PR, я би йшла якщо є необхідний мінімум з мови
-
Зрозуміло, записав
-
От він. Як побачите, тримайтесь подалі!
-
Що таке батерттарт Я тільки горіхову пасту в неймовірній кількості їм