Українська Манітоба
-
На сайті mpi має бути в pdf форматі
-
Доброго дня! Ми з чоловіком плануємо на початку березня летіти
-
А де взагалі можна купити авто і краще це зробити ? Чи краще/можна в рострочкуьз салону чи б/у ?
-
Розкажете свою історію еміграції з України?
-
Та для частини цієї групи :) та трохи років вже є, треба щось інше шукати 😃
-
Добрий вечір , хотіла би підготуватися до тесту водіння ( теорія) , але книгу « правила дорожнього руху в Манітобу» не можу знайти в Інтернеті , хотіла би по просити про інформацію , де можна знайти , буду дуже вдячна
-
Ой. Ну для вас можна окремо) Ви давно в Канаді уже?
-
А опитування для тих хто тут вже роками проживає де?))
-
Добрий вечір. Порадьте будь ласка СТО(адресу, назву чи контакт), потрібно трохи відремонтувати машину . Дякую.
-
Це 3 на 4 мабудь ? 🤔
-
Такі як на паспорт.Так сказали
-
А якого формату потрібні фотки для цього?
-
Добрий вечір.Підкажіть ,будь ласка,де в Вінніпезі можна сфотографуватися на документ для зняття обмежень з воркперміту? Дякую
-
Правда на тому ж jobbank та indeed часто не те що адреси, навіть номеру телефону немає, лише email, як з такими на контакт виходити - не зрозуміло.
-
Бо якось дивно бачити купу вакансій, на які прям кров з носа потрібні працівники, навіть без досвіду за професією, ще й за навчання платити готові, але відповідей нуль.
-
Я так і буду робити, спочатку всі документи зроблю і буду вже особисто з роздрукованим резюме ходити.
-
Тут трохи по ідіотські працює система:щоб швидше знайти роботу- треба особисто прийти в їх офіс. На мої запити за місяць тільки була 1 відповідь, а свою робоьу знайшов - побачивши на узбіччі вивіску про найм
-
Яким чином опитування не проводь, а результати, нажаль, невтішні 😥
-
Ну не скажіть, хтось авто не може знайти дешевше за 5 тисяч, а хтось цілий місяць майже на всі підряд вакансії відгукується і жодної відповіді.
-
Але й прибуваю я тільки післязавтра, якщо знов літак не відмінять. Так що не все ще втрачено. 🙂
22 Jan 2023, 08:02
15544/237432
4 minutes ago