Українська Манітоба
-
По податках в вас може бути офіційний представник Навіть цю форму можете не ви заповнювати а хтось за вас. От той хто за вас заповнює ставить там підпис.
-
Обслуговування дуже чудове ,поки найкраще в Вінніпезі ☺️ Preservation Hall
-
У кого була проблема з додаванням кредитної карти Scotiabank visa Scene до гугл гаманця. Вже 5 раз пробую а в додатку Scotiabank видає помилку.
-
Дуже дякую за відповідь)
-
Я бронював ,але людей тут немає
-
Там треба заздалегідь бронювати?
-
Пробував обидва способи? 1. Додавання через додаток банку (ну у всіх є) - десь там кнопка "додати картку в гпей", воно автоматично заповнює майже всі поля. 2. Додавання безпосередньо через додаток гпей - вводиш всі данні (номер картки, адреса) самостійно вручну. Іноді буває, що один спосіб видає помилку, інший без проблем.
-
Прикольно ,що можна замовити 1 страву на 2 порції.
-
Тоді не знаю 🤷♂️
-
Так
-
Гугл акаунт канадський?
-
Не знайшов в додатку Scotiabank додати до гугл гаманця. Може хто знає де це та покажуть мені де шукати. 2) варіант видае помилку. Усі данні актуальні. Вже не в перше додаю і не одну.
-
да, сенсу одному з батьків працювати на мінімалці взагалі тоді нема, сенс в садочках є при зп від $25 на годину хіба шо напевне
-
На версі скоріше коробка ляже, ніж двигун. Там варіатор.
-
Так і є,з садками тут катастрофа повна. Садки від 900- і до 1900. В ліцензованих щоб платити 200 в місяць черги такі що легше на Марс полетіти
-
Хто цікавився в Манітобі, або працює і знає скільки коштує сонячна електростанція +-10 кВт. для домогосподарства ?
-
В Україні ремонт CVT на Altima приблизно 1500-2000, тут напевно дорожче
-
А чого ж ні? Це нормально
-
тут заміна. Ніхто не буде ковирятися щоб пофіксити варіатор.
-
Зацініть ніва у Вініпезі 1982 року www.facebook.com/share/iZQS4iEYLgBgNWtt/?mibextid=kL3p88
22 Jan 2023, 08:02
155575/230596
about 2 hours ago