Українська Манітоба
-
Не знаю. Хто хоче - той знайде швидко. Знайомі ньюкамери знайшли роботу на 2й тиждегь як прилетіли до Вінні. Я шукав місяць, але шукав не на перший час, а на постійно і по мому напрямку. А якщо гроші треба на вже, то можна і на 2й день підробіток знайти 😉
-
Які всі злі. По факту ж виходить що після здачі іспитів то теж обмін, бо їх забирають і дають манітобські. тому так, можете, здавши іспити з теорії і пракити обміняти. Але за просто так обміняти можна тільки українські, ну і ще деяких країн, з якими Ви можете ознайомитись на сайті mpi.
-
Яке відношення мають права турецькі до Украіни?
-
Справа в тому, що я працюю теж досі онлайн викладачем в університеті в Україні (цю зп навіть не рахую, бо це, на жаль, вартість одного походу закупок на сім'ю в супермаркет...). І як мінімум двічі на тиждень маю заняття до обіду, то підстраховує чоловік (в інші дні працюю в глибоку ніч). Ясна річ роботу шукатимемо обоє. Однак вкрай потрібно обом на повний день, тому що просто фінансово не витягнемо...
-
Вітаю. Чи є хтось, хто на початку березня прилітає в Вінніпег?
-
Колись був у Shaw на контракті. Після маю 300 за 66.
-
Так Randstad це агенція з працевлаштування. Хороша агенція, в них є окремо для trade професій офіс і окремо для IT. Мені допомогали добре, тримали зв'язок зі мною, та підбирали роботодавців постійно.
-
Гайз А є якісь в манітобі провінційний сайт по пошуку работи ?
-
Це дуже непогано, я коли тікав від Shaw, вони пропонували 100 мб за 50 кадів. Так що, ви можете їх полякати, що хочете перейти і отримати ще знижку)
-
Дякую!, мій за CAD 84, (якщо цікаво)