Українська Манітоба
-
у вас winpass чи звичайний?
-
сіті холл зупинка автобуса, навпроти центрального входу до нього є інша будівля (висока), заходите туди і повертаєте ліворуч. Там центральний офіс Віінпег транзиту. Обов*язково принести свої картки автобусні і декларацію на сім*ю (там у кабінеті є сумарна декларація). Я так зробила, через кілька днів вже поновили
-
Дякую
-
17 річні також зобовʼязані прибути та встати на облік
-
Дуже дивно, бо сімейна пара подається разом. Спробуйте свій проїзний+свою декларацію, ВП, паспорт/водійське
-
У мене лише моя декларація,я з чоловіком подавалася окремо (
-
Запитання про відпускні. Як вони мають нараховуватися? Наприклад, зарплата 16,39, а відпускні були розраховані 14,07. Так може бути?
-
Так Ставка відпускних не така як ставка заробітної плати, вона нижча
-
Не знаю.
-
Це у нього іще брат молодший на кілька років? Чи я помиляюся? З-під Харкова десь, здається?
-
Якщо це той, що з молодшим братом, то я знаю, у них шлях якось пролягав через мейн. Через самий злачний район
-
А хтось знає як це сталось з Нікітою? Вдень/вночі, зі школи не повернувся, чи що? Який район?
-
Принаймні він мені дуже схожий на того Нікіту. Але, можливо, я помиляюся
-
В coop на 1850 brookside blvd ,працює хлопець дуже схожий ,але скоріш за все не той. Бо у того хлопця англійська рідна .
-
Було б добре розуміти що саме сталося- чи дійсно пропав з вулиці, чи можливо мав якість непорозуміння з батьками і вирішив з дому піти? Якщо ситуація дійсно критична, можливо усім варта зібратись і робити canvassing і пошук метр за метром як роблять місцеві?
-
Доброго дня. Хто ловив слоти в Торонто і вибирав не ту вікову категорію, наприклад дитині 10, а вибрали до 16 років. Всіх прийняли? Питань не було?
-
пишуть що востаннє бачили тут: maps.app.goo.gl/e7uEJ6joKqBWZWtJ9 це далеко від Мейну
-
Є лише два варіанти для паспорту : дітям до 16 і після 16
-
Скажіть будь ласка чи можна в даний час продовжити work переміт на сім'ю чи можна подавати одину форму на всю сім'ю дякую
-
Так , на минулому тижні підтвердили вже чекаємо по пошті
22 Jan 2023, 08:02
155738/232160
about a minute ago