Українська Манітоба
-
А батьки ще й мабуть кажуть Бог забрав Рука лице
-
Це чотирибуквене ім'я Бога, яке, згідно з юдейської традицією, у відповідності до заповіді Моїсея, не можна проносити вголос.... Воно вважається надзвичайно святим... Його проношення в голос вважається крайнєю неповагою до його Власника Ми можемо сперечатися чи погоджуватися, але варто мати на увазі: Це ім'я належить Бонус Авраама, Ісака, та Йакова... як на мене, краще за їхніх нащадків ніхто не знає, як шанувати Його Навіть Ісус, під час свого перебування на землі, не не звертався до Батька, користуючись тетраграмоном. Інформація надана суто як FYI...
-
А коли доволі упороті новоявлені батьки-сироїди просто мучають маля своєю дієтою і не звертаються за лікарською допомогою 🙄 Це не про свідків звичайно, проте…
-
YHWH
-
Яхве. Тетраграмматон
-
Якщо ви поцікавитися історією JW, то зрозумієте, що це мощна секта, побудована на переписуванні Біблії. Фінансується вона дуже темнуватими огранізаціями. Там дуже багато ідіотських по нинішним міркам правил і заборон. Звісно таке можна сказати про будь-яку релігію, але зараз будь-яка протестантська церква це набагато більше релакснуте місце потусити. За інші не знаю. Я взагалі єврей.
-
Сумна історія, а я на противагу читала колись про таке трохи дурнувате - якогось ватника з Європі після аварії не відкачували, бо в нього на грудях було тату DNR латинкою на фоні прапора республіки, а у всіх країнах ця абревіатура означає do not resuscitate - так і подохло.
-
Ого, так вас трошечки на гачок вже взяли ) Хочеш буде сестрою ? Приходь до нас 🌚🌚🌚 Якщо ні - то не сееестра ти мені ! І знати тебе не хочу 😂 Свідки , бувають , дуже агресивні . Я був у маленькому скандалі , коли один свідок - українець , намагався подсодити китайських студентів в секту . Мене просили перекласти їх тусовки по зуму , куди цей українець , який був вчителем у Китаю, запрошував студентів . Дуже брудне , гнілий двіж . В Китаю , доречі , вони переслідуються і заборонені взагалі . Оті всі методики , як до себе в секту завлікти, аж фі
-
Якщо Вам хтось відповість, то напишіть мені в приват чим Ваша історія закінчилася, бо у мене така ж ситуація. В магазині apple сказали, що поміняють на новий за 800 доларів, а син майже ним користувався. Дякую
-
Щиро вдячна ☺️
-
t.me/ManitobaLife/281707
-
Шукайте #ремонт
-
Друзі! Чи є тут хтось, хто розбирається в IPad від Apple. Чорний екран, не заряджається, не включається. Що тільки не пробувала.
-
Добре Напишу Зберегла ваш Номер Телефону
-
До Вас чи ніхао, чи ґамарджоба?)