Українська Манітоба
-
Ого, так вас трошечки на гачок вже взяли ) Хочеш буде сестрою ? Приходь до нас 🌚🌚🌚 Якщо ні - то не сееестра ти мені ! І знати тебе не хочу 😂 Свідки , бувають , дуже агресивні . Я був у маленькому скандалі , коли один свідок - українець , намагався подсодити китайських студентів в секту . Мене просили перекласти їх тусовки по зуму , куди цей українець , який був вчителем у Китаю, запрошував студентів . Дуже брудне , гнілий двіж . В Китаю , доречі , вони переслідуються і заборонені взагалі . Оті всі методики , як до себе в секту завлікти, аж фі
-
Якщо Вам хтось відповість, то напишіть мені в приват чим Ваша історія закінчилася, бо у мене така ж ситуація. В магазині apple сказали, що поміняють на новий за 800 доларів, а син майже ним користувався. Дякую
-
Щиро вдячна ☺️
-
t.me/ManitobaLife/281707
-
Шукайте #ремонт
-
Друзі! Чи є тут хтось, хто розбирається в IPad від Apple. Чорний екран, не заряджається, не включається. Що тільки не пробувала.
-
Добре Напишу Зберегла ваш Номер Телефону
-
До Вас чи ніхао, чи ґамарджоба?)
-
Всі методики по суті на одному побудовані: вони дають людині ілюзію опори, і люди з відсутністю внутрішніх опор - якраз їхня цільова аудиторія. Серед сектантів (всіх, не тільки цих) дуже багато людей з залежністю у минулому, алкоголь чи наркотики. Секта просто замінила їм одну аддикцію на іншу, проблема у людини залишилась. Love bombing пішов із сект (зброя намбер ван всіх психопатів), всякі інші маніпуляції, де червоною ниткою проходить ідея "тут тебе приймають таким, який ти є, незважаючи на всі твої недоліки" (а які недоліки, людина без опори всередині себе додумає сама). По цим закидам людина з сектантським досвідом визначається одразу. Я колись вивчала методи роботи сект, роботу писала про це на кафедрі медпсихології, це чиста темрява, хоча і добре навчена