Українська Манітоба
-
Товстун
-
Ви хочете сказати що Манітоба видала 40% від усіх листів українцям за 3 роки 😳
-
Ну дивіться... До Манітоби прибуло близько 26 тисяч українців. Це десь 11-12 тисяч сімей. Тільки за спеціальною вибіркою вже подались 1133 сім'ї новоприбулих. Думаю, що за звичайним напрямом Skilled Worker in Manitoba подалось у 3-4 рази більше, тобто за 2022-2024 вже подались десь 4-5 тисяч сімей. Звичайно, це припущення. Думаю, я можу помилятись десь на 500-1000. Хто має план залишитись в Канаді, той буде діяти швидко. Є і інші варіанти, які зараз багато хто пробує.
-
Річна квота рахується не від кількості охочих іммігрувати (яких, певно, 30-40 тис щороку), а від оцінки економічних потреб провінції - забезпечення роботою місцевих роботодавців. Провінція пропонує квоту, а федеральний уряд переглядає і вирішує, чи дати ту, про яку просять чи меншу.
-
Ще не забуваєм, про індусів з постградуейт пермітами 🤷♂️
-
Ну все вірно я порахував 15000 усього з 1100+5000 = 40% тому і перепитав.
-
А чи не було обговорень про те що «перенести», ту квоту на цей або наступний рік, яку вони у 23 провалили? Грубо кажучи зараз 9500, вони здається 2000 не видали, зробити 11500
-
А як часто її публікують це ро провінціям чи загальна федеральна.
-
Про те що не на всіх, не згоден, бо ті хто без роботи, їде де інде. Але про конкуренцію згоден, умовно краще взяти лікарів/слюсарів ніж касирів МакДональдз.
-
Всім привіт, можливо хтось стикався і знає, дитина (дівчина) виповнилося 18 років, закінчується термін української ІД-картки (паспорт), але ніяк не можемо зловити слот, щоб продовжити закордонний паспорт. Чи продлять закордонний паспорт в консульстві з просроченим українським або чи можна податись на новий теж з просроченим українським паспортом. ІД-картку здається роблять тільки в Україні. Дякую
-
Цікаво би побачити статистику. Бо десь бочив то там завжди перші 3 місця це Індія потім Кітай потім якщо не помеляюсь Філіппінці. І тут бац 40% Українці 😁 зламали шаблон.
-
Я мабуть погано на цьому розуміюся, але люди вже тут, і майже всі працюють і знімають/купують житло. То виходить цифри неправильно зпрогнозовані 😂
-
Точно 😔
-