Українська Манітоба
-
Мексика лідер 28000 за 23 рік.
-
А, тоді зрозуміло, тоді це все просто зашифрована Мексика)
-
Це статистика по країнах переслідування. Тобто з США подались на біженство 45 людей, які заявляють про переслідування у США. Так, є що і громадяни США подаються навіть ))) Але то здебільшого можуть бути нелегали з США, які ще прибігли до Канади за Трампа. Тоді їх були тисячі, а ці кейси розглядаються довго.
-
«Брешуть» іншим словом)
-
В статусі біженця не можна працювати? Чи є різні варіанти цього статусу? Там в імміграційній групі Василь питав чи цікаво буде людям інформація про це, тож буде?
-
Зрозумiла Дякую Вам
-
Але це, я розумію, поки чекаєш статусу. Але українці мають ворк перміти і можуть працювати... Що буде, коли отримає така людина статус біженця?
-
Якщо батьки будуть тут вже, то можете про Humanitarian and Compassionate considerations подумати. Може, це буде легшим варіантом. Але та аплікація не дає можливості отримати дозвіл на роботу.
-
Дякую
-
As a refugee claimant, you are eligible for an S61 open work permit or study permit, which would give you the option to work or study while awaiting a decision on your claim. Therefore, you are eligible to work and study in Canada during the processing of your refugee claim. Отримати той дозвіл на роботу займе десь три місяці.
-
Менi цiкавa ця тема також, якщо , наприклад, спробувати податись на туристичнi вiзи в Канаду,а потiм просити притулку як бiженцi. Це я для батькiв.
-
То трохи не так. Спершу треба податись. Розгляд триває до 24 місяців. Зрозуміло, що у вас вже інший статус і треба міняти документи. Після позитивного рішення (claim accepted) біженець отримує статус protected person і тільки після цього може подаватися на ПР і чекати ще 29 місяців. Тобто цей шлях до ПР не є швидким.
-
Не знаю. Думаю, на біженство набагато складніше податись, ніж на гуманітарні підстави.
-
You must apply through the regular process
-
До ПР так... Але є люди, яким не під силу SWM, а хочуть залишитися і працювати. Гуманітарка - дорого. А про це Василь написав, як таке, що можна і самому.
-
Цікаво чому тоді пишуть, що можна подаватись на подовження owp після 31 березня на платній основі
-
Хтось може у ці категорії пропадати
-
Temporary resident permit holder це не є ворк перміт
-
Ок, тобто згідно пункта who can apply, українці по CUAET не підпадають в жодну з зазначених категорій, навіть в temporary resident permir holder?
-
Ок, дякую.
22 Jan 2023, 08:02
156091/242471
about a minute ago