Українська Манітоба
-
Ми теж були на березень півроку, але треба було зняти обмеження і змінили назву провінції. То тепер часу трохи більше. Але мамі щє чекаємо, сподіваюсь дадуть
-
Ви подавали на знаття обмежень, не просили подовження, але вам ще і продлили WP? Тобто видали знову на 3 роки і тепер разом Ви маєте 3.5 років?
-
Сьогодні ETNODIM випустив бренд-маніфест (якщо комусь треба якісно проридатись, feel free to) Це робота української креативної агенції DramaQueen
-
Вітаємо, Natalie Chaikivska! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Добрий день! Можливо хтось має ліки "Гемотран" з України і може перепродати?
-
Ви вже тут 9 місяців без роботи? 😐як ви живете ?
-
Доброго дня всім,маю два квитки на стендап до Антона Тимошенка,цей концерт відбудеться сьогодні ввечері,якщо комусь цікаво напишіть.
-
Зайдіть до walk in та попросити доктора щоб вам виписали...
-
Агов , люди добрі , чоловіки 🌚🌚 Хто зна , скільки коштує чоловічий манікюр плюс мінус ?
-
Так, чомусь різні ціни на чоловічий та жіночий манікюр . Не всі майстра беруться робити манікюр чоловікам . Не знаю чому .
-
Нас багато, не переймайся
-
Агов, що за стереотипи? Може Ерік для друга запитує?
-
А є такий ? Мабуть він робиться і жінкам і чоловікам просто чоловіки не покривають нігті лаком (деякі ,у кожного свій смак) 😅
-
А я думав то я тут гей у чаті. Помилявся
-
Тут не перевіряв , такі приколи були в України , та крізь по Азії
-
Оце дивно . Це як прикол в тому що чіпси колись Лейс випускали для нього і для неї ,і для жінки коштували дорожче 😂 Тут я вам не експерт ,треба питати саме цих майстрів ,може вони в Лейс колись працювали 😅?
-
Цікаво А як же місцева толерантність 😒
-
Дякую ) запитую для себе , на нашого місцевого троля уваги не звертаю )
-
Не знав про існування цього 😂 Маркетологи зло. Читав книгу ,що вони навіть проводять дослідження ,як впливає продукт на вагітних жінок ,наприклад льодяник , і чи викличе це тягу у дитини в майбутньому саме до цих льодяників і цієї марки ,або бренду .
-
Цікаво а на тату хоч не почали розділяти ціну
22 Jan 2023, 08:02
156230/240712
about 5 hours ago