Українська Манітоба
-
Я тiльки зараз на це все подаюсь. я вже тут з дитиною 1 рiк та 10 мiсяцiв
-
Кліматичні також, тільки вони зараз здається CCR. На дитину, тобто ССВ я так і не дочекалася ще апрува, через кілька днів шостий місяць піде
-
Дякую 🍀
-
Попросити дописати в угоду. Проблем не має бути
-
О, зараз почнеться
-
Хай гайз. У кого які росходи на місяць на родину?
-
А для ccb треба 18 місяців з моменту в'їзду дитину чи одного з батьків? Я в Канаді вже 19 міс а дитина лише 4 і вот думаю подаватись чи ні
-
Там потрiбно тiльки три доказа - школа,рент та хелз карт.
-
Просити в попередній школі довідку Як що є рахунки від стоматолога - теж беріть випіску Як що ходили з дитиною до сімейного лікаря, робили щеплення то що теж візьміть випіску про відвідування та щеплення
-
Ні Дитина має бути в Канаді 18 місяців (Щоб потім не сталося повертати гроші)
-
Дивно.... Можливо (припущення) вас просили надати додаткові документи, але ви цей запит пропустили/ігнорували Треба подивитися документи в кабінеті CRA, зазвичай подібні запити там є Уважно прочитати чого вони від вас хочуть, та надати негайно... Телефонувати тільки уважно прочитавши всі наявні повідомлення... тоді буде ефективне спілкування Fully charged Earbuds та терпіння - єдиний lifehack щоб дозвонитися до CRA А, можна спробувати зайти до Canad Service
-
18 мiсяцiв - для дитини, я так розумiю
-
А шо?
-
Час ночi, всi cплять)))
-
Та я думала знову срач буде що одні надто багато витрачають а інші надто мало, але нє, пронесло наче
-
Я вибачаюсь може хтось знає, наразі на кордоні ще видають воркперміт чи вже ні. Бо одні говорять що так інші навпаки
-
Видають за певних умов, якщо було попереднє погодження
-
Читайте на офіційному сайті, аби знати, на що розраховувати www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Це як? Я отримав гостьову візу на самому початку програми. Ще навіть не було робочих віз. Але тільки зараз маю можливість летіти. Як дізнатись?
-
Липень-серпень - то найдорожчі квітки на перельоти із/в Європу ( дорожче буває тільки на Різдво). Найдешевші квітки будуть на польоти в кінці вересня- середину листопаду. Також рекомендується покупати міжнародні квитки за 80-60 днів перед вильотом ( тоді ціна трохи падає). Якщо потрібно оминути Європу, можна шукати Вінніпег-Торонто- Стамбул-Кишинів
22 Jan 2023, 08:02
156509/235271
about a minute ago