Українська Манітоба
-
Привіт всім. Чи робив хтось евалюацію диплому. Скажіть будь ласка через яку школу і як довго чекали. Дякую.
-
Колега розповів, що його друг вчора продав Jeep renegade 2019 (48 Kkm ) за 6к Тепер питания: за скільки його будуть продавати в салоні через декілька днів?😂
-
Але на email прийшло,що документи вони отримали та додали до кейсу. А по факту там червоний знак отклику,та будь ласка додайте документи.
-
Доброго дня всiм Вчора заповнювала аплiкацiю на child benefits ,та випадково submitted without documents. Я потiм через форму онлайн, заповнюю та додаю все онлайн - надiслала proof of birth and citizenship. А вони пишуть, що додайте цi документи.
-
Я не знаю, де люди це беруть. В жовтні тут ходять в худі, в квітні вже теж. Зима від сили місяців 5 в кращому випадку, в гіршому, коли Ель Ніньйо, листопад і березень теж важко назвати зимою
-
6 це точно ,з листопада по квітень )
-
7 місяців не завжди а 8 так взагалі. Це типу в червні ще зима?
-
Щось дуже дешево. Вони від 16 на маркетплейсі.
-
Вже надiслала. Може щось змiниться.
-
То додайте . Я нічого випадково не натискала, але в мене теж повторно питали те саме. Загадка якась, простіше просто знов відіслати
-
Ну квітень теж рахуємо )
-
По травень
-
Ну так це ділер купив його. В мене знайомий єквінокс продавав на маркетплєйсі за 8000,а ділер його оцінив курва у 700$.
-
квітень більше на весну схожий, але якщо ділити на два сезони то мабуть зима ще іноді. Але 8 місяців то мабуть про північ
-
Ось перші пелікани були тут 10 травня
-
Я по пеліканам рахую , гусі тупі кобри. Минулого року тут вже були у лютому , кончені
-
Гуси прилетіли і почали ср*ти - значить весна
-
*реве та стогне*
-
Не помітив 😁 але може в нас різне розуміння весни . Цвісти та пахнути почало тілько но , а вже якби по графіку літо 🌚
-
ребята, вот официальный сбор средств организованный папой никиты. помогите, кто чем может! gofund.me/dea0479d
22 Jan 2023, 08:02
156632/238715
39 minutes ago