Українська Манітоба
-
Моя дуже суб'єктивна порада, то потрібно вказувати, що ви робили щось релевантне до тої посади або просто вказувати, що працювали на нижчих посадах. Наприклад, я помагав вичитувати резюме чоловікові, яки працював директором у продажах, а тут йшов на встановлення підлог. То в резюме вказували, до вміє працювати із клієнтами, знає складську роботу, може вантажити груз, тощо. Також дописати, що має досвід встановлення підлог у власному будинку. У розділі освіта ніяких PhD, але чоловік мав інженерну освіту, то ми це залишили. Все спрацювало, людина працює від червня. Кожне резюме - це фактично відповіді на обов'язки на вакансію, на яку подаєтеся.
-
У мене після першої і третьої тільки плече боліло, а після другої цілий день лежала з температурою у ліжку, хоча вакцина була однакова.
-
Це настільки індивідуально, що чужий досвід вам не допоможе. Комусь плече поболить трохи і все, а хтось з температурою звалюється на пару днів. Але в більшості випадків все нормально. Я тільки збираюсь зробити разом із сезонною вакциною від грипу, відпишусь, як воно 😃
-
Ну не дарма ж є приказка, про одну паршиву вівцю, яка усе стадо псує
-
Так, мені обміняли. Я віддала водійське посвідченння і оригінал перекладу свідоцтва про шлюб
-
Якби тільки 5% обманювало то б Україна проживала не гірше Канади
-
дякую. Побалакаємо коли будете тут
-
Цікаве питання ви зачепили. А ви зара власне де?
-
І що? Не зрозумів як це стосується Манітоби
-
В Україні як в діскавері, впіймали, показали, відпустили. Тому що дав хабаря😂
-
Якби було 5 то і проблем не було б. А так кожен 3 тебе хоче наї...
-
нажаль, закони Канади і України різні. Якщо в Україні розголос спричиніть проблеми порушнику хоча нефакт- Єрмак досі керує країною, в Канаді- тому хто його почав бо "шкода репутації" "вторгнення у приватне життя" і ті.
-
Я ще в Україні, це по-перше, а по друге то повинні всі робити, а не тільки хтось один