Українська Манітоба
-
Яка милота))))
-
Bóbr, kurwa! Ja pierdolę, jakie bydlę!
-
В якій країні ви побачите живу гру на гітарі у громадському транспорті? Тільки у Вінніпезі ❤️
-
В Мексиці таке на кожному кроці, а в Вінніпезі не бачив. Який маршрут?😅
-
Подробиць не має взагалі ?
-
В електричках до Львова кожного тижня бачив, і ходячих магазинів багато було. А ще там клянчила гроші чудо-жінка яка була вагітною на останньому місяці 4 роки😁
-
Цьогоріч була дуже тепла зима. Минулого року сніг випав на першому тижні листопада і вище -10 температура вже не піднімалася. В квітні теж було холодно і снігу намело
-
Можете написати як їм відсилати , треба зворотній лист вкладати? На яку адресу , що ще треба докласти там ?
-
Я знаю, я теж тут була минулого року) От архів температури за квітень 2023, навряд чи це тягне на зиму www.accuweather.com/en/ca/winnipeg/r3b/april-weather/48989?year=2023
-
Ні Тільки знайшли, працюють, роблять процедури, нікто ще нічого не знає Але теорій вже 😕
-
Іноді вдома в скаріку хотіли…але там гибле діло відразу 🤣
-
Ну електрички це святе 🙂
-
В електричках в Україні 😅 Грають буває ще й на баяні/акордеоні, сопілці/блок-флейті, скрипці/альті
-
Authentication of documents: 1. Before you start www.international.gc.ca/gac-amc/about-a_propos/services/authentication-authentification/step-etape-1.aspx?lang=eng
-
Там обовязково оплачений конверт для зворотньої доставки, із довіреністю ще відправляється простенька форма із даними, вона на сайті скачується.
-
Вчора було цікавіше шоу, якійсь чувак сів на заднє сидіння , достав цигарку та почав палити. Поряд нього сиділа дівчина в порватих колготках, яка обматюкала його, забрала цигарку та викинула у вікно. Бійки не сталося, але я вважаю що біля водія вже повинен бути ще один працівник, який при вході у автобус буде продавати попкорн, напої та солодку вату. 😄
-
Доброго дня, чи хтось щось чув за хлопця, українця, котрий зник?
-
Він помер
-
Зате там природа і клімат краще . Що вам не подобається?
-
Чому шкодуєте? Що не подобається?
22 Jan 2023, 08:02
156662/238715
42 minutes ago