Українська Манітоба
-
В Європі немає сезону
-
1) без валізи 2) поза сезоном 3) в будні дні etc etc
-
це ж старий факенваген. Він має бути ще дорожчим бо це ніша для поціновувачів, а коли воно спешл то коштує дорожче
-
мається на увазі канікули, свята тощо - коли люди активно літають
-
В Європі і дисконтні авіалінії є. Але ми в Канаді. І дорогі квитки саме по Канаді
-
Питання було про Європу, при чому тут доместік квитки, і насправді, вони не дорогі порівняно з іншим видом транспорту
-
звідси немає прямих рейсів, то якщо до Європи летіти все одно треба брати доместік.
-
Як це впливає на ціну, якщо ви летите одним бронюванням? По-вашому, на маршруті Вінніпег - Калгарі - Рим погоду робить 1 сегмент?
-
звичайно. Калгарі Париж може бути за 500 а Вінніпег -Калгарі-Париж то вже 900
-
Дуже впливає, бо саме "domestic" сегмент робить квиток дорогим
-
Ця тема не варта нервів, потрібно просто більше заробляти і це питання не буде актуальним😅, або народитися багатим/-ою
-
ви так відреагували наче я ті ціни сам придумав
-
Якщо вже було, перепрошую за повтор. gofund.me/65e551e6
-
5 років на електрички відганяла 🫡 5 разів на тиждень: зранку Козаччя Лопань 7:32 з південного вокзалу м. Харків і ввечері обратно до дому:) і правда було на шо дивитись:)
-
Я теж раніше так думала 😅 А потім вийшло так шо незавжди є можливість взяти відпуску:) Хоча тут дуже залежить від вашою професії:)
-
16 річні підлітки мають право самостійно літати на міжнародних рейсах?
-
Гарна пісня про Вінніпег. Fancy Like 😀 youtu.be/o9yRsLEhKFU?feature=shared
-
Там де я то навіть приватних немає.
-
Доречі, я літала Вінніпег- Монреаль- Афіни і назад за 1400. Заради цікавості перевіряла ціну на ті ж дати Монреаль-Афіни, було лише на 50 дол дешеве
-
www.youtube.com/watch?v=yhgaiBEqcg4&ab_channel=MayContainStudios
22 Jan 2023, 08:02
156724/238941
3 minutes ago