Українська Манітоба
-
Доброго вечора, громадо. Можливо хтось працює на харчових підприємствах де потрібні працівники? Шукаю такого роду роботу, так як є великий досвід в цій сфері. Дякую
-
Краще один раз побачити, ніж сім разів почути.
-
Дайте пліз прайс відразу, буде інформативно.
-
То не Вам порада була , Ви просто мабуть усе життя хотіли жити у Манітобі 🤝
-
Мріяв, з дитинства в сновидіннях бачив😶🌫️
-
Dream comes true .А якщо серйозно, то Манітоба класне місце для старту , а далі кожен для себе сам вирішить де жити.Канада занадто велика і різноманітна країна , щоб обмежувати себе однією провінцією,як на мене.
-
Виявляється у віщих🤣😎
-
Насправді, якби не поганий стан доріг, то я б і довгу зиму любив) але це ядовита суміш разом) літо обожнюю тут
-
Нуу, ось як я писав навчатись в деяких закладах нізззя, також і робота мабуть.
-
Четверта їхали за швидким, а приїхали за повільним
-
З PR можно все:) крім голосування на виборах… Переїжджайте собі на здоровʼя… Документи треба буде переробити/поміняти: права, мед. страховку…
-
Мені цікаво, а як працює система, якщо ти з PR вирішиш переїхати в іншу провінцію? Питання з оформленням аналогів хелс карти і т.д. Вже не кажучи про те, що на навчання на певну професію пишуть типу тільки для холдерів Онтаріо ПР, або Брітніш Колумбія ПР... Бо всі кажуть для старту, так а після старту що?) я думаю підводні камені будуть ще й які😶
-
Як тільки відкрили CUAET, я чомусь думала що то буде тільки одна єдина категорія які їдуть до родичів:) ну хто ще схоче їхати в цю «дорогощу» Канаду? А нєєє, приємно була здивована що я такі помилялась…
-
Ще раз побачу таке оголошення по роботі- заскріню. ПР то так, але ж видається зі зазначення. провінції, вірно?
-
Не знаю, перший раз чую що навчатись з ПР тільки в тій провінції в якій отримав ПР… Ви можливо маєте на увазі ліцензії та сертифікації? То звичайно треба буде напевно дещо переоформити/переробити… залежить від вашої професії… Ну наприклад медсестри, мають отримувати ліцензію в кожній провінції але перевчитися нетреба слава Богу 😅
-
Не буває ПР Онтаріо або бісі. ПР це статус на всю Канаду.
-
Кого тут тільки немає по куает! Я бачила в Вінніпезі людей з Ізраїлю і навіть з Москви. Я чомусь думала що ціни у Москві як у Канаді, погуглила, а воно ні — там дешевше
-
Ще тиждень-два весни) поки цвіт не зібʼють дощі))
-
Коли літо буде , не підкажете?😅
-
Ну ось… І на ото however… багато хто забиває після отримання ПР і іде в другу провінцію собі жити та навчатись…
22 Jan 2023, 08:02
156752/235946
about an hour ago