Українська Манітоба
-
Та годі. Ми і в озері купались. Літо пушка 24-26 рівно
-
Я поклав на те все болт, дістало, вирішив пливти за течею, як буде так буде
-
Плюс з роботою також засада тож я 75% що безробітний і без житла 🤣
-
6го назад до Канади але що далі не відомо - мені треба зʼїхати з поточного житла 7 липня.
-
Але євро тур вийшов добрий. Щоправда меін гоал із нот ачівед
-
Та я вже де тільки не був. Зараз трансфер в Варшаві. Якщо коротко жоден варіант для мене не працює з тих чи інакших причин
-
Найбільше я кайфонув неочікувано - в Чорногорії, і справа не тільки у морі:
-
Я ще дивився ось наприклад Чехію, наче як типу компроміс між Канадою і чг - там гарні умови для ремоут праці і кращі умови для навчання дітей плюс є перспективи безоплатного навчання в універі у подальшому ітд ітп. Але ось пожили ми і зрозуміли що це не наш варіан. Важко пояснити, треба самому спробувати.
-
Чого не підходить - умови для відкриття ФОП/податки/захист/навчання для дітей і їх поєднання. Усюди є якісь свої жирні недоліки що перекривають плюси. Я приїхав за відповідями а у результаті ще більше заплутався у питаннях. Коли я зрозумів що вже так не можу а вихід не приходе то просто забив.
-
Але є дуже серйозні мінуси там, з навчанням дітей, легалізацією, податками, ітд ітп. Ще пункт - русня, з патріотів я не бачив але багато росіян хто втік від війни гаситься саме там.
-
Чорногорія - сервіси, їжа, безпека і атмосфера просто на іншому рівні. Вони православні і для мене було особливим кайфом коли на Пасху всюди яйця і інші атрибути. Не знаю відчуваєш себе круто. Як вдома типу. А ще почути соловʼя мама рідна наче щось що в тебе хтось забрав повернулося
-
Дуже було незвично побачити наступну компанію: Чєл з Москви, чєл з Мінська, 2 хлопців Харків і Дніпро. Щось там тусили мирно, пригали зі скал. Дивина в сучасному світі. Не знаю як відноситися до того але якщо русня у вас викликає горби по спині вам точно не туди.
-
Обіцяв написати невеликий звіт. Напевно місія виконана і я стримав своє слово.
-
Хз, все дуже індивідуально і важко і багато факторів, де працювати ітп. Я просто втомився, не можу вже за це все думати. Скоріше за все лишуся в Канаді тому що за сукупністю факторів не знайшов кращого варіанту саме для мене і з оглядом на навчання дітей і витрату коштів на переїзд простіше просто лишити все як є наразі.
-
Розглядав. Податки, точніше їх співвідношення до місцевих зп у моїй сфері (іт) наявність робіт, плюс вартість життя. Хоча я не виключив цей варіант. Просто в наступній серії напевно.
-
Мій брат в it, через податки виключив Іспанію та Португалії теж