Українська Манітоба
-
Чого не підходить - умови для відкриття ФОП/податки/захист/навчання для дітей і їх поєднання. Усюди є якісь свої жирні недоліки що перекривають плюси. Я приїхав за відповідями а у результаті ще більше заплутався у питаннях. Коли я зрозумів що вже так не можу а вихід не приходе то просто забив.
-
Але є дуже серйозні мінуси там, з навчанням дітей, легалізацією, податками, ітд ітп. Ще пункт - русня, з патріотів я не бачив але багато росіян хто втік від війни гаситься саме там.
-
Чорногорія - сервіси, їжа, безпека і атмосфера просто на іншому рівні. Вони православні і для мене було особливим кайфом коли на Пасху всюди яйця і інші атрибути. Не знаю відчуваєш себе круто. Як вдома типу. А ще почути соловʼя мама рідна наче щось що в тебе хтось забрав повернулося
-
Дуже було незвично побачити наступну компанію: Чєл з Москви, чєл з Мінська, 2 хлопців Харків і Дніпро. Щось там тусили мирно, пригали зі скал. Дивина в сучасному світі. Не знаю як відноситися до того але якщо русня у вас викликає горби по спині вам точно не туди.
-
Обіцяв написати невеликий звіт. Напевно місія виконана і я стримав своє слово.
-
Хз, все дуже індивідуально і важко і багато факторів, де працювати ітп. Я просто втомився, не можу вже за це все думати. Скоріше за все лишуся в Канаді тому що за сукупністю факторів не знайшов кращого варіанту саме для мене і з оглядом на навчання дітей і витрату коштів на переїзд простіше просто лишити все як є наразі.
-
Розглядав. Податки, точніше їх співвідношення до місцевих зп у моїй сфері (іт) наявність робіт, плюс вартість життя. Хоча я не виключив цей варіант. Просто в наступній серії напевно.
-
Мій брат в it, через податки виключив Іспанію та Португалії теж
-
Високі податки
-
а Ви не розглядали для себе Аргентину до прикладу?
-
Добрий день! Хотів запитатись за Long Term Job Offer. Чи це є якийсь специфічний документ, який я мав підписати? Бо ми з роботодавцем не можемо розібратись, він каже, що в мене Permanent Employment і все, про Long Term Job Offer чує перший раз Я працюю протягом 1 року і 7 місяців на одного роботодавця.
-
Вам для імміграції? Просто візьміть у роботодавця verification of employment де буде написано, що це постійна робота, кількість годин, зарплатня і ваші обовʼязки. Але це до сусіднього чату
-
Всiм доброго дня . Пiдкажiть будь ласка : подавався по SWM вiд работодавця та чекав 7 мic . Але недочекався отримання номiнацii , та звiльнився . Я описав ситуацiю офiцеру , чому це зробив . Але вже перекида на iншу сторiнку а не NPNP . Зайшов в iмiгрант цент сказали що повиннi продовжити номiнацiю , але як це зробити все правильно ? Що тепер робити ? Дякую