Українська Манітоба
-
По-перше, прочитав: «путін виліз і вкусив». По-друге, так за що вкусив? Там так і не зрозуміло. За мохнатку? Так хіба пітун винен? Він подумав, що то мишка чи ховрашок якийсь. А потім ще й психологічна травма у тварини була. А по-третє, це ТСН не хоче, щоб українці кудись їхали, от і лякають
-
Якщо чесно ні, гляну
-
В Elm Wood Kildonan Pool наче є тренер українка.
-
Там зараз дуже добре жити тим, у кого віддалена робота в долярах, житло та їжа дешева, медицина також норм, є школи англійські, ну і легалізація проста та досить швидка Ну і обирати де жити - там місць досхочу - від гір до океану і різних кліматичних зон. Просто тут же залежить від розуміння чого хочеться. Багато українців переїхали туди, особливо чоловіки 😅🤣 бо деякі документи можна типу просто не подавати за списком а написати пояснення про війну і т.п.
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, чоловіку платят зп на рахунок, налоги роботодавець не платить. Які наші дії, це кожного місяця кудись перераховувати налоги? Чи як це відбувається? Вибачте за тупі питання, ми новенькі та ще нажаль в цьому питанні не розібрались
-
Коли говорять про імміграцію в Аргентину, одразу згадується мем) Моя дівчина: моя родина переїхала в Аргентину з Німеччини в 1945-му… Я, з пʼятіркою по історії: так, хвилиночку…
-
Вітаю, можливо хтось має контакти майстра по пральній машинці?
-
Аргентина із середини сорокових приймала всі сторони))) і всі біженці нещасні)) Проте, просто до слова, дуже вибірково зараз видає візи гуманітарні для українців…там треба дуже гарно переконати Консульство, якщо є бажання отримати ту візу…проте якщо відмовляють - то наші їдуть по безвізу і на місці легалізуються, і вже ніхто не відмовляє)) Коротше, просто як один із можливих варіантів, якщо все підходить Ну або для тих, хто хоче заробляти віддалено багато, а витрачати набагато менше
-
Ну може тепер коли президента краще вибрали щось зміниться, але слабо віриться У нас на районі жив чувак Виходив з в'язниці, увесь район напрягався Саджали назад, видихали Могли речі просто з сушки посеред дня вкрасти і потім по району в них ходити Чуваку казали Ти шо, це ж мої речі А він Нічого не знаю, я недавно купив Але це дуууже давно було Може щось вже краще там
-
Може до моменту коли треба буде на пенсію виходити то країна з колін встане що не буде соромно переїхати туди на пенсію😂
-
Працюю з аргентинкою, іммігрували вони 3 роки тому і основна причина, що переживали за свою безпеку і безпеку дітей. Країна дуже бідна, на вулиці небезпечно навіть телефон діставати і не залежить від району , рюкзаки взагалі місцеві не носять, їх одразу крадуть. А ще зустрічала українця які ще 15 років тому переїхали з Аргентини в Канаду, так він розповів, коли був дитиною його двічі майже викрали в Аргентині, вдалося врятувати чудом.
-
Ну викрадати мене не викрадали😂 Не чув такого Але все інше то так