Українська Манітоба
-
Я за Мадейру, я б там жила, острів вічної весни🌸
-
Я особисто не була. ФБ знайомі там живуть
-
А адреси точної немає?)
-
Черешня 😱
-
Birds Hill Provincial Park
-
Доброго дня всім. Працюю асистентом вчителя в школі , по контракту на рік, звісно вже подала заявку на наступний рік, але 2 місяці не працюватиму. Чула, що наче можна зробити наче виплати по безробіттю . Хто стикався з таким, чи розуміється , будь ласка , розкажіть як це працює. Завчасно дякую.
-
Вам потрібно податися на EI. www.canada.ca/en/services/benefits/ei/ei-regular-benefit.html
-
Kildonan park. Але там тільки шашлик, без вогнища
-
Дякую Вам .
-
тут і 12 по історії не потрібно 😂😂
-
Меблі для вулиці (балкон, тераса) 1 низький столик 25$, 1 високий столик та 2 стільця до нього 40$ зроблю гарну знижку, якщо заберете увесь лот☺️
-
Так. Подавайтесь на EI. У вас точно є мінімальна кількість годин на подання на ці виплати. Асистенти як і вчителі/директори не працюють два місяці літом.
-
Куди звертатись потрібно , чи така процедура онлайн ?
-
Можна в Canada Service власноруч А можна онлайн Як вам більше подобається www.canada.ca/en/services/benefits/ei/ei-regular-benefit/apply.html
-
Доброго вечора, підскажіть , будь ласка, можливо хтось знає ресторани або інші заклади, де є жива музика, Джаз і тд. дякую
-
ми проїжджали в центрі недалеко від залізничного вокзалу був ресторан, і там було написано - жива музика
-
Оо, дякую
-
1929 кафе кожна неділя жива музика піаніно
-
Laroca - мексиканська кухня і теж dj/жива музика www.laroca.ca/
-
The Wooden Tavern - жива музика, тільки треба дні дивитись, раніше були п’ятниця-неділя. Кухня теж непогана.
22 Jan 2023, 08:02
156924/238310
about a minute ago