Українська Манітоба
-
Ось тут почитайте... rcmp.ca/en/firearms/apply-firearms-licence If you have been a resident of Canada for less than 5 years you must obtain a letter of good conduct issued by the local or state police of your previous country of residence
-
Підкажіть яким сервісом краще користуватися переказуючи кошти в Европу ( CAD 👉EUR) ? Дякую
-
Wise
-
🚀 Ура! 🎉 Відкриваємо набір дітей на навчання в IT школі для молодших програмістів (онлайн): - Програмування ігор у Scratch, Roblox, Minecraft - Цифровий дизайн ✔️ Досвідчені викладачі ✔️ 90% часу - практика ✔️ Видача сертифікатів про проходження курсу 🎁 Перший урок - безкоштовний! 🙌 Хто бажає записати свою дитину? Просто напишіть в приват🤗 Приєднуйтеся до нашої команди та відкрийте нові горизонти разом з нами! 🌟
-
Підкажіть,якщо авто з дійсним онтарійським сейфеті,то авто можна буде тут поставити на облік і не проходити сейфеті заново?
-
Теж чув що наче можна протягом 30 днів поставити
-
Треба всеодно проходити його тут?це точна інфа,бо був в мпі то сказали що можна,хоча може я щось не так зрозумів
-
Всім дякую
-
Ніби підходить.... Purchasing outside Manitoba www.mpi.mb.ca/registering-your-vehicle/#:~:text=You'll%20need%20a%20Temporary,%2C%20Saskatchewan%2C%20Ontario%20and%20Quebec.
-
Тимчасова реєстрація
-
В мене знайомий купував машину в онтаріо, сейфіті тут не робив
-
@phistashkaaa, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
ну так що розібрались? манітобське сафеті треба навіть при імпорті з онтаріо.
-
Друзі терміново!!!! Знайшли на вулиці дідуся, звати Любомир, де живе не пам'ятає, можливо хтось упізнає
-
Можуть запитати, проте це не є необхідним документом.
-
Так, я вже думала про це Треба з паспортного стола пiдтвердження Взагалi в посольствi питають такi документи?
-
Хм, зараз спробую Дякую Вам
-
Домова книга - це не підтвердження місця реєстрації…
-
Домової книги*
-
В Дії можете згенерувати Ф-13
22 Jan 2023, 08:02
156979/238308
15 minutes ago