Українська Манітоба
-
Доброго дня. Можливо хтось надсилав щось в Україну? Потрібно надіслати документи, хотіли надіслати Meest, але вони відмовили через те що сказали що може згубитися. Якщо хтось має якусь інформацію буду вдячна
-
Вибачте, з'явилось ще одне запитання. Ви випадково не пам'ятаєте що сюди треба додавати? Як я зрозумів, то ворк перміт, але не впевнений.
-
😁 дякую… просто не хочеться бути кікнутою ні за що
-
Дякую, навзаєм 🙂
-
Зрозуміло. Дякую ще раз за допомогу) Гарного вам дня!
-
Кожному своя власна картка має бути
-
Дякую за відповідь. Тобто 53,9 за необмежену кількість поїздок. Скажіть будь ласка, якщо знаєте, як воно працює у родині. Наприклад є я та дружина, кожен з нас повинен отримати свій winpass, чи він один на родину за 53,9? Дякую.
-
бот може помилятися, як це було в моєму останньому попередженні
-
purolator, canada post
-
Лише 53,9 на місяць. Додатково за поїздки не платите
-
Доброго усім дня! Хто має winpass, допоможіть будь ласка розібратися як він працює. Якщо я правильно зрозумів, то його треба поповнювати на 53,9 долара що місяця, та ще 1,4 долара за кожну поїздку? Дякую усім за відповіді.
-
Доброго часу дня! Якщо є хтось поїхав і живе в Брандон, поділіться? Мене не цікавить гум.допомога. легко знайти роботу, квартиру чи кімнату на одну особу, чи є якіст соц.навчальні програми, щиро вдячна.
-
info.winnipegtransit.com/en/fares/where-to-buy/
-
Це нормальне явище при всіх цивилізованих країнах. На роботі працюю з іммігрантом з Нігерії. Прилетів десь рік назад. Мову знав, і десь через тиждень знайош роботу по спеціальності
-
Квитки у 7/11 дешевше трохи
-
вчора мав пасажирку , рота не закривала, 20хвилин тараторила, як імігрантами закривають позиції на яких канадці не хочуть працювати, так що, слушно)
-
я можу допомогти, тому що сам здавав тест і це весело
-
Рішення просте: закрити всі програми 😂
-
Читайте умови в інших провінціях Наприклад, в Онтаріо вам потрібно буде здавати екзамен.
-
Доброго дня, спільното. Чи може хтось порадити нотаріуса у Вінніпезі.!? Чи може є у когось досвід написання доручення на продаж авто а Україні..!? Чи треба завірити таке доручення у посольстві України.!?
22 Jan 2023, 08:02
1571/230307
about an hour ago