Українська Манітоба
-
Освітлюючи пів вулиці? Високобюджетне, мабуть
-
Якщо чесно, я трошки переживаю, що раптом щось не зрозумію, що хоче режисер, щось не так зроблю і доведеться через мене ще раз потопити Титанік, наприклад. Але ця думка періодично оживає в мені, світ кіно тягне мене як магнітом
-
Пивозаврицям якось поважніше звучить. Дякуємо за запрошення ☺️
-
Є актори \ акторки які своєю зовнішністю та харизмою роблять майже кожне кіно блискучим. Тільки за їх участь у фільмах готові платити мільйони, щоби їх обличчя розмістити на обложці. Це свого роду реклама, яка працює. Багато глядачів пойдуть саме у кінотеатр не тому що класний сюжет, а тому що там грає їх улюблений актор або акторка. У цьому і є весь секрет 🙂
-
Яке це має значення? Досягла чого хотіла і молодець, і знімав її не просто один режисер, а сам Альмадовар, чиє імʼя в якомусь сенсі уособлює європейський кінематограф. Я її не дуже люблю, якщо чесно, але у мене викликають повагу люди, які пробивались і пробились таки на свою вершину
-
Вітаємо, Марія Форденко! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)