Українська Манітоба
-
Я підозрюю що просто забита і потрібно прочистити. Тому питання денце краще зробити ?
-
Ну в залежності, що саме несправне, але в більшій мірі це і в Україні дорого, особливо якщо щось з радіатором
-
Ремонт та пошиття одягу Вітаю, дівчата! Якщо комусь потрібні послуги кравця (ремонт та пошиття одягу, заміна замків, вкорочення штанів і тд), запрошую у майстерню - “Made by Yana” (3111 Portage Ave Unit C). Графік роботи вт-пт 10:00 - 17:30; сб 10:00 - 16:00. Роблять швидко та якісно. Якщо не розмовляєте англійською, у середу та четвер працює українка ❤️🇺🇦 #ательє#ремонтодягу
-
Підкажіть будьласка де не дорогий автосервіс, куди можливо звернутись ? Потрібно пічку зробити )
-
Ну наче що так, я підключив навіть пріпейд на їх сайті
-
Я також так думам але Біл чогось кожного місяця, не розумію Може я щось не те робив ¯\_(ツ)_/¯ Подивлюся як буде далі і тоді їм як що що поставлю питання
-
MyUtility так це вода і наче ще вивіз сміття. Два оператори тому що роджерс був дуже дорогий і я змінив на белл але через це вийшла накладка і я платив обом операторам у той місяць. Роджерс був 235 за 4 лінії з податками а бел 186 Думаю 186 це як раз типу з урахуванням цього бонусу
-
Що таке MyUtility? Це вода? Також у вас два оператори Rogers та Bell. Не знаю, скільки у вас ліній, але якщо бути у одного оператора, то буде дешевше за "опт" ))) Якщо ви і дітям оплачуєте телефони, то може бути варіант Fido+Fongo за 12 доларів/місяць. Це не для вас, а для тих, хто шукає варіанти заощадити