Українська Манітоба
-
Марину Коротіч і Надю Стукалову в інсті
-
В любому супермаркеті
-
Де можна купити?
-
А канадський Марк😁
-
Залежить від типу картки та пакету обслуговування в українському банку. В мене був платиновий пакет від УкрСиббанку і зняття з валютної карти було без комісії ($4000/міс - понад цю суму була комісія) в мережі банків партнерів (в Канаді це Scotiabank). Тільки курс USD - - CAD
-
точно, дякую) треба глянути, бо його ім'я згадують постійно у зв'язку з якимсь крінжем, а я взагалі не в курсі, хто це)
-
Бо то вже пів року після податкового сезону і плюс з відпусток вернулися 😁
-
Коли їм дзвонила десь у жовтні, відповіли буквально через хвилину, я аж чуть зі стільця не впала від несподіванки
-
Математику робила з сином
-
Вже дозвонилась, 2 години чекала, сказали все добре ,чекати 2 мiсяцi)))
-
Так таке можна тільки дзвінком вирішити, Розслабтесь, включить серіальчик, час пролетить непомітно😂
-
Так розумiю, що нi Така сама ситуацiя
-
На жаль, ні
-
Добрий день. Хотів запитати чи можна отримувати якісь виплати перший час якщо звільнився з роботи по своєму бажанню? Але відпрацював півтора року
-
зареєстрував Веларк на тест з французької, до речі. 3 години тест, і я, яка французької взагалі не знає🤦🐴
-
На виплати в цьому випадку ви не маєте права. Зазвичай з початку знаходять нову роботу, потім звільняються з попередньої Тоді подібних проблем не виникає
-
У мене теж таке було. Вони мені Бонжур - я їм Бонжур, вони мені блаблабла- я їм мерсі боку. Мені записали третій рівень розмовний сходу 😂😂😂
-
Вірною дорогою йдете. Щоб взяли на роботу, треба бути кращім за інших
-
Аналогiчна ситуацiя, тiльки бонжур,мерсi , а ще бонсуар 🙄🙂↔️
-
Для безробітних є ЕІА
22 Jan 2023, 08:02
157308/241841
8 minutes ago