Українська Манітоба
-
Занесіть особисто резюме, відправила, то відправила. Та не можна хіба?
-
Робіть стрєлку і не губіться, використовуйте шанс😄
-
Вже буду знати Чесно,не знала
-
До них і завітайте
-
Добрий ранок! підкажіть плиз як отримати appointment online на Adelaide 100? на сайті не знайшла((( Дякую!)
-
Ок) Дякую !
-
Не знаю. Ніколи так не робив
-
Online немає ?
-
Привіт, дівчата!🌸 Я пропоную послуги візажиста у місті Вінніпег. Готуйтеся до ідеального образу на випускний та інші важливі події!💄🎓Чекаю всіх у моєму Instagram @an.mua8 або в приватних повідомленнях для бронювання дати. Запрошую звертатися до мене, щоб разом створити неперевершений образ, який підкреслить вашу красу та особистість! Також я шукаю фотографів, стилістів та майстрів зачісок для співпраці.📸
-
Доброго ранку. Приїхали в 2023 р та пройшли медогляд ,зараз знову прийшов лист що треба проходити. Підкажіть будь ласка його треба робити кожного року?
-
Ви виїжджали на понад 6 місяців в Україну? тоді точно треба, на сайті вказано
-
Ні ,не виїзжали
-
тоді не зрозуміло. Раз на 5 років начебто
-
Дивно бо спілкуємось з кількома родинами ,що прилетіли разом і медогляд проходили майже в один день ,комусь прийшов лист з запитом пройти до 30.06.24 ,а комусь ні
-
треба робити, коли написали. Якщо ви робили в іншій провінції, то тут з health card Manitoba має бути безкоштовним. але уточніть цей момент, мб після 31 березня змінили все.
-
я ж написала начебто. але не щороку це точно. потрібно на сайті дивитися
-
Звідки така інформація?
-
Музикальна пауза 🙂
-
Це кав'ярня з божественною кавою, до речі
-
Зателефонувати на їх гарячу лінію
22 Jan 2023, 08:02
157485/231707