Українська Манітоба
-
По новому закону в яких випадках вони будуть відкривати кримінальні справи?
-
Ви спробуйте в усіх інших країнах з цього топу отримати постійне резиденство, я не кажу вже про громадянство.
-
По закону все одно штраф, але як в реальності буде, ніхто ж не скаже🤷♂️
-
Яке значення для вас має рівень життя, якщо він для вас недосяжний? В багатьох з цих країн набагато менше іммігрантів, тому середня температура по палаті вища. В Канаду іде постійний поток іммігрантів, тому кількість людей з нижчим рівнем життя стабільно буде перевищувати.
-
В теорії вам можуть за будь що відкрити справу. Навіть за не сплачений штраф. Що стосується мобілізації то гугліть 335,336,337.
-
мова йде про то що той рівень майже недоступний в більшості країн того топу для імігрантів
-
Можливо ту відстрочку воєнкомат не вніс в базу?
-
Ага, а якщо плануєш, щоб забрали на вихідних, то приходять о 8 ранку, коли нормальні люди ще сплять і не чують))
-
фул вірно, я працював в даніі. для порівняння: імігрант отримує 70-110 крон на годину вєябаючи щодуху. данець же може продавати квитки десятьом людям в день і буде мати від 250 крон на годину. всякі електрики взагалі космос мають, а імігрантам зась
-
Зараз всім, навіть хто не придатний , потрібно знову проходити ВЛК.
-
в тому і справа , що нема в базі. а по факту є.
-
А ще додам, що багато роботодавців на іммігрантів і розраховують, тому зарплати тримають не високі, бо завжди знайдеться хтось радий працювати хоч так. 😔
-
доходило до абсурду, збираючі пляшкі і здавати їх в апарати , давало заробляти більше сотки в годину. оце там найрозвиненіший прогрес щотя бачив)
-
А на що цей рейтинг впливає? На стандарти життя?
-
Збільшуються але ж і ціни ростуть, порівняно з лідерами не так швидко 🤷
-
рейтинг нижче просто
-
А можете пояснити ці цифри? Бо там стрілочки вниз намальовані, а цифри навпроти Канади збільшуються. Чи то просто нас жаба має душити, що топ 20 країн світу обходять одна одну по GDP?
-
Це ВВП на душу населення, а не рівень доходу, але кого то хвилює, якщо дискусія вже почалась)
-
та то взагалі прогноз на 40 років. таке ото, балачки
-
Я як зрозуміти з того графіку, що лідери тільки топ 5 а не топ 20?
22 Jan 2023, 08:02
157589/230093
about 4 hours ago