Українська Манітоба
-
Доброго вечора. Синові має виповнитися через декілька місяців 14 років. Треба отримати український паспорт. Як зараз відбувається ця процедура в Канаді, поділіться будь ласка інформацією.
-
Дуже дякую 👍
-
Ок, а якщо не отримувати? В теорії штраф мізерний. Але що Ви скажете?
-
@Baron_676, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Що саме я маю сказати?)😅 За законодавством - повинен мати паспорт. Відповідальність настане в Україні, якщо захочуть сильно придратися до того.
-
А ви плануєте якось в неробочий час робити гру? Давно хочу в неї зіграти. Але в 15 на роботі😅
-
Дякую. Ви сказали те, що треба))
-
Обовʼязково, скоріше за все навіть наступного тижня будемо грати в суботи чи в неділю
-
Цікаво. Якого роду робота?
-
Не у всіх вихідні по вихідним!😄
-
Так цейво, може в суботу чи неділю після церкви ><
-
Плануємо робити в різний час і різні дні, щоб всі бажаючі могли доєднатися) Єдине що гра довга, тому щоб її дограти, збиратись треба о 15й максимум, бо грати годин 5
-
Це для безробітних, у котрих щє немає фінансової грамотності:Р (вибачте, я не токсік, чєсна)
-
Доброго вечора. Хто шукає працю. Чув від канадійця що потрібні люди. Маю адресу. Звертайтесь. VPC Group 58 Hutchings
-
Просто зі свого досвіду: дуже багато активностей на вихідні припадає (Воркшопи, нетворкінги, вечірки, ігри), і люди, хто по вихідним працюють - пролітають систематично 😄 Тож вирішили хоч щось на будній день зробити :)
-
Не знаю. Знайомий канадієць повідомив
-
Цифрові кочівники, вільні художники, слуги мистецтва та інші не eligible для SWM істоти) (або люди з плаваючими вихідними)
-
і багато кидалова на роботах
-
То для безробітних або пенсіонерів, мабуть. Хто ж о 3:00 в будній день має час?
-
від умерики напевне не віриться шо там буде таке саме третє місце
22 Jan 2023, 08:02
157639/236907
less than a minute ago