Українська Манітоба
-
Але також - Тут немає садочка бо я не можу собі дозволити, не має авто - та сама причина. Тож немає і страховки на авто (300в міс) ітд ітп. І ще діти не вчаться в вишу - дякувати богові, І я не відкладаю нічого на накопичувальні рахунки - живу у 0. Звідси і моє ствердження що мені потрібна зп 300 щоб сплатити все вищезазначене.
-
Не знаю як вони так рахують але в мене 2є дітей, дружина, мама, теща (6 людей) ось мої витрати: docs.google.com/spreadsheets/d/1-NbkYs0-0pZc5Vuy5MAjnDVDZrhX0bXGHnQUiPpIweI/edit Це по табличці, фактично вийшло ближче до 6500 (десь щось не вніс) Головне що 3400 це тільки базові штуки - будинок 3 бедрум, зв’язок мобільний, інтернет, комунальні і ще я дозволив собі таке лакжері як прибирання снігу.
-
Вартість проживання сім"ї з трьох людей у різних містах Канади станом на кінець жовтня 2022 року. Витрати включають: - житло - продукти харчування та першої необхідності - транспорт - витрати на догляд за дітьми (садки). Найнижчі витрати у провінціях Ньюфаундленд та Лабрадор, Нью Брансвік, Квебек, Манітоба та Саскачеван. В усіх цих провінціях сім"я з трьох людей щомісячно потребує від 3 до 4 тисяч доларів.
-
Так, є вакансії для початківців, але їх менше. Чому? Бо просто початкові скіли та досвід люди отримують ще навчаючись на останніх курсах універу чи коледжу через різні сo-op programs. Подавайтесь на позицію software developers, і не пишіть, що у ви - junior. Провалите інтерв"ю - зате наберетесь досвіду.
-
О так все як в Україні, знайди крайнього. 😂
-
Неофіційна робота - це дуже великий ризик для роботодавця. Навряд чи хтось на таке погодиться. Кілька років тому в одній будівельній компанії в Торонто загинув працівник-українець. Виявилось, що він неофіційно взятий на роботу. Проектного менеджера, який найняв на роботу, посадили у в"язницю