Українська Манітоба
-
Цифрові кочівники, вільні художники, слуги мистецтва та інші не eligible для SWM істоти) (або люди з плаваючими вихідними)
-
і багато кидалова на роботах
-
То для безробітних або пенсіонерів, мабуть. Хто ж о 3:00 в будній день має час?
-
від умерики напевне не віриться шо там буде таке саме третє місце
-
У безробітних дуже гарно з фінансовою грамоьностью. Тому вони і не працюють 😀
-
Там на фейсбуках завжди пишуть про якусь настільну гру , тільки !!! Для жінок , чи лола, лана, ліла. Якась Л***. Хто грав ? Мене туди не пускають , чомусь . А інтриги стільки , що спати не можу вже декілька місяців
-
Додайтесь до групи у фейсбуці, там весело
-
Та є ж люди , збираються і грати, і хлопчик там є на фейсбуку, бодібілдер, тренер , а по вихідним - мастер настолок . Але то ж треба з людьми зустрічатися , фі
-
Та давайте фрізбі покидаєм в парку хоть , а там розкинемо покривало ,тай шось пограєм , чи монополія чи шось таке 🙄
-
Бачите, і вас у секти тягне
-
Це Ліла, але чоловікам вона не заборонена, може ви просто в якесь товариство жіноче стукаєтесь) я не пробувала, але хочу капєц, кажуть, це wow
-
www.facebook.com/share/PDc8vnZQMzQmrWq4/?mibextid=K35XfP
-
То яка група ? Я просто фейсбуком користуюсь ,тільки коли на маркетплейс захожу , а до Канади взагалі не заходив , бо то ж бо родичі всі с аднаклснікав імігрували в фейсбук , а щоб їх серце не боліло від моїй сторіз і постів то я закрив сторінку і заблокував деяких 🫠🫠🫠 І так мама вже казала , щоб тікток видалив, бо сусіди говорять шось там 🙄🙄🙄
-
Ні, просто туди не заходити 😁
-
То там треба тоже картинки з поздоровленнями кидати? 😂😂😂
-
Робить окремий аккаунт для родини , що ви як нуб 🌚
-
Напрямок зрозуміла, дякую. Завтра подам об'яву "З задоволенням познайомлюсь з канадським іммігрантом зі США що має норвежське або швейцарське коріння"
-
Нове правило? nv.ua/ukr/ukraine/events/17-richni-ukrajinci-za-kordonom-mayut-stati-na-viyskoviy-oblik-u-tck-v-ukrajini-minoboroni-50424560.html
-
Р0б0та в формі переписки ! ЗП 20000к + бонуси Надаємо житло Кандидати 18-30 років За детальною інформацією в ЛС
-
Це вже що,сібс пропонує росрочку на продукти з волмарту?
22 Jan 2023, 08:02
157655/238717
about 3 hours ago