Українська Манітоба
-
Готуємось до найгіршого, віри їм немає, говорять одне, а роблять інше 🥲
-
Можливо, але не факт. Скоріш за все штраф спочатку, але як воно потім буде розвиватися ніхто не скаже(
-
Ну можливо Дмитро хоче продати, а не купити 😉
-
А ну це сарказм)
-
Вони підуть вгору, звісно. Я просто не розумію як цього можна бажати )
-
З цим усім, повідомленнями про виклик на медкомісію та вимоги з'явитись фізично в Україну, я вже і не знаю, як бути. Мій український паспорт мені везуть з України, щоб я міг відкрити рахунок онлайн і потім поставити Резерв+. Якщо оновлю дані і буде повідомлення, що треба їхати в Україну, а я не приїду, то буде кримінал?
-
Банки і оператори дають таку саму інфу. Чого саме дію вони вибрали я хз, може хтось злив, шо вони користувались і треба було підтвердження) Якшо не хочете щоб за вами слідкували, викиньте все що підключається до інтернету і користуйтесь тільки кешем)
-
Це реалії Ну як би на таку новину можно очікувати 🤷
-
Я сподіваюсь, це у вас якийсь затягнутий сарказм 🙂
-
😂 ви не токсік, вірю;) але гра як раз про те як не жити від чека до чека😅 робота і фінансова грамотність не дуже повʼязані. Можна працювати і бути абсолютно фінансово безграмотним🫣
-
Любителям тараньки
-
емммм...так це ж не про Дію, а про роумінг 😅
-
Моя особиста думка наступна. Зараз йде масштабне залякування людей закордоном, щоб хоча б якійсь відсоток повернути додому, перекриваючи кисень різними обмеженнями. Я не можу собі навіть уявити, які потрібні ресурси, щоб завести кримінальну справу на сотні тисяч людей. Це потрібна армія суддів та прокурорів, навіть якщо будуть кліпати ті справи. Знову ж таки, навіть на адміністративний протокол потрібно мати людину та час, а також необхідно комусь його виписати та отримати підпис від вас, що ви ознайомлені і.т.д. Авжеж влада може робити все що завгодно, так як навіть сьогодні багато законів порушуються. Тому ніхто не може гарантувати, що вони не приймуть якійсь новий закон, який робить всіх кримінальними злочинцями. Це ще не кінець, все тільки починається. Пішла гра ва-банк, тому ці драконівські міри будуть поступово прийматися один за одним та ще більше тиснути на права та свободи українців.