Українська Манітоба
-
Привіт Юлія, я іпотечний брокер, я розумію українську мову, але не дуже вільно розмовляю.
-
ну я конкретно за цей випадок там прямо написано, що якраз ці дані надав оператор)) знайти та ідентифікувати людину в принципі будь-де - то не має великої проблеми, коли є якесь величезне бажання))))
-
Ви сказали, що взагалі не розмовляєте, коли був дзвінок з вами
-
Йдіть до кількох, не зупиняйтесь на одному. Зважено вивчіть всі варіанти. Брокери продають те, що вигідно їм в першу чергу. Після розмов з 2-3 ви зрозумієте, що краще для вас.
-
Ха ха , Іване , ви такий смішний . Будемо роками мірятися? Та виписувати дозвіл ділитися своїми думками , стосовно років ? В мене ж дозвіл на поскиглити та дозвіл на поржати . То я використовую два в одному 😁 Ваш коментар , як раз підтверджує, те , що я писав раніше . ДЛЯ МЕНЕ , особисто, тут нема літа . Тому що плюс вісім в ночі , та плюс 21 - то весна . Холодна , весна .
-
Ще одну треба купити, тоді вже буде +35 :)
-
Тут 24-30 - взагалі вважається класним літом. Але це тільки про Вінніпег можу говорити)
-
Якраз «ті смішні цифри» і є літом тут. Хоча ви вже тут 20 років напевне? 🤣🤣🤣🤣
-
В банк не стісняйтесь зайти поговорити напряму)
-
Ось відповідь від Консульства в Канаді.
-
Також є різні віртуальні банки, до яких можна напряму звернутися без посередників.
-
Так, взагалі то 21 червня тільки літо починається 😅
-
Або використати home equity на купівлю ще одної нерухомості)
-
Це мені нагадує одну народну мудрість. Не сідай грати в карти з шулером, бо завжди програєш. Так і з нашою державою (не плутати з країною), не можно грати по закону,ти програєш.
-
З банками можна краще домовитись ніж з брокерами, бо ви з ними працюєте напряму.
-
Я багато прожив в Україні і багато що бачив, щоб зрозуміти як працює державний апарат. Тому...
-
Як я розумію , резерв + ви не зробили ? 😁
-
А як домовитись з банком , от він каже: банк вам погодив іпотеку під ⁵ процентів. А як я маю домовлятись?) до чого апелювати?)
-
Доречі про резерв+. Це не електронний кабінет ,який вказаний у новому законі про мобілізацію. Правовий статус резерв + не визначений.
-
Тому завантажили , зареєструвалися , і не бачите проблем у житті ? 😁😁😁😁
22 Jan 2023, 08:02
157759/237307
5 minutes ago