Українська Манітоба
-
До цього мене життя не готувало 🙂 Треба торгуватися як на базарі за все 🥲
-
У мене був досвід коли я робив міжнародну ліцензію ,мені її просто не видавали ,тому що я не давав хабаря в 5 тисяч usd . І я дзвонив ,залишав скарги. І інше ,всім було абсолютно чхати . Бо треба платити ,платити за те що ти маєш отримувати по закону . Ви таке можете уявити тут ? Вам кажуть : «так ви виконали всі умови для отримання OWP,але ми його вам не дамо ,хоча якщо ось подзвонити сюди і дасте 5к баксів ,то отримаєте - ось що таке держава Украіна , мікс цирку ,абсурду і пихатості .
-
У більшості людей є тверде переконання, що влітку можна сміливо відмовитися від додаткового прийому вітамінів та мінералів, адже навколо така кількість сезонних овочів та фруктів, які ми охоче додаємо у свій раціон. В цілому так і є. Але : ☀️ Не слід забувати, що в спеку знижується вживання м'яса, риби, круп, бобових, які є джерелом важливих мікроелементів та мінорних речовин. ☀️ У спекотну погоду ми втрачаємо дуже багато рідини при потовиділенні, кров стає при цьому густішою, уповільнюється циркуляція по судинах, і тим самим зменшується забезпечення киснем тканин та органів. При цьому разом з потом і рідиною, що втрачається, витрачаються вітамін С і магній. Тому,нам потрібна додаткова підтримка нашого організму за допомогою біологічно активних добавок у літній період, а саме ⤵️⤵️⤵️ ➖Вітамін D підтримує захисний шар шкіри - сприяє регенерації клітин та допомагає зберігати вологу у шкірі. Лайфхак: післясонячних опіків разовий прийом високого дозування вітаміну D (10000 MO) знизить помітно запальну реакцію шкіри. ➖Магній підтримка водно-сольового балансу для профілактики зневоднення організму під впливом високих температур. ➖Хлорофіл олужнює, покращує мікроциркуляцію, насичує киснем тканини і клітини. Зменшує неприємний запах поту. ➖Вітамін С з біофлавоноїдами сприяє розрідженню крові. ➖Астаксантин - антиоксидант, захищає шкіру від негативного впливу УФ, попереджає старіння. Також гарантує рівну засмагу без опіків. До речі, є улюбленцем співачки Мадонни, вона астаксантин вживає на постійній основі- результат на обличчя. #кориснаінформація ☝️Інформація від нутриціолога з 10-ти річним стажем. 〰️ УКРАЇНСЬКІ ДІВЧАТА 〰️
-
Букінг, Airbnb
-
Вживати шось, бо то жує Мадонна - така собі достовірна інформація, як і все вище перераховане 🙄
-
Досі не віриться, що виїхав і живу як нормальна людина, без кому занести і дати, щоб отримати те що є по праву)
-
Доброго дня! Друзі потрібна ваша порада. Тут у Вінніпезі знайшли гурток для діток, дуже гарні заняття , недалеко від дому. Але вони російською мовою (є ще французькою, але ми її Поки що не знаємо, лиш почали алфавіт). Ви б віддали дитину на такі курси? Чи актуально це в зв'язку з проживанням у Канаді? Ми чесно не знаємо, думаємо.
-
А є інформація за який час повістка прилітає після оновлення даних? Чи то так, просто щоб поговорити? Мені, за майже місяць не прийшла чомусь
-
Це просто заробіток,ви самі їм надаєте свої дані резерв+ потім ці дані продаються.Вам прилітає повістка,звичайно ви не хочете нікуди їхати,справа відкривається,якщо не хочете кримінальної відповідальності, адвокат за вас в Україні вирішує це питання.Теж саме за паспорти з людей зібрали гроші 💰 і тупо кинули👍все по на нашому.
-
Якби знали французьку погано, то ще так, Але ж лише алфавіт і привітатися дитина уміє, а курси на хвилинку з точної науки...
-
Послухайте!! Вам треба жити Чи щоб у вас не було судимості? (Шашечки або їхати). Якщо вам років 30, а то й більше, ваші дані валяються десь в пауках і пилюці разом з сотнями таких як ви. РУКОПИСНІ. Як тілько ви їх внесете в той резерв, вони окажуться В СИСТЕМІ. По якій вас найти - це лиш клацнути, а не перебирати тонну бумаг. Даже не вздумайте це робити.