Українська Манітоба
-
Букінг, Airbnb
-
Вживати шось, бо то жує Мадонна - така собі достовірна інформація, як і все вище перераховане 🙄
-
Досі не віриться, що виїхав і живу як нормальна людина, без кому занести і дати, щоб отримати те що є по праву)
-
Доброго дня! Друзі потрібна ваша порада. Тут у Вінніпезі знайшли гурток для діток, дуже гарні заняття , недалеко від дому. Але вони російською мовою (є ще французькою, але ми її Поки що не знаємо, лиш почали алфавіт). Ви б віддали дитину на такі курси? Чи актуально це в зв'язку з проживанням у Канаді? Ми чесно не знаємо, думаємо.
-
А є інформація за який час повістка прилітає після оновлення даних? Чи то так, просто щоб поговорити? Мені, за майже місяць не прийшла чомусь
-
Це просто заробіток,ви самі їм надаєте свої дані резерв+ потім ці дані продаються.Вам прилітає повістка,звичайно ви не хочете нікуди їхати,справа відкривається,якщо не хочете кримінальної відповідальності, адвокат за вас в Україні вирішує це питання.Теж саме за паспорти з людей зібрали гроші 💰 і тупо кинули👍все по на нашому.
-
Якби знали французьку погано, то ще так, Але ж лише алфавіт і привітатися дитина уміє, а курси на хвилинку з точної науки...
-
Послухайте!! Вам треба жити Чи щоб у вас не було судимості? (Шашечки або їхати). Якщо вам років 30, а то й більше, ваші дані валяються десь в пауках і пилюці разом з сотнями таких як ви. РУКОПИСНІ. Як тілько ви їх внесете в той резерв, вони окажуться В СИСТЕМІ. По якій вас найти - це лиш клацнути, а не перебирати тонну бумаг. Даже не вздумайте це робити.
-
Просто цікаво, Чи актуально у Канаді вивчати щось дитині з України якийсь предмет російською мовою на вашу думку
-
Там є різні предмети. Ми вибрали комп"ютерне мистецтво Але вони ведуть російською, бо там дітки з 4 країн зразу, так нам пояснила адміністратор.
-
8 років, то я щось так сьогодні випадково. Буває)))
-
Так не мову вивчати, а просто на цій мові щось інше учити
-
Та ні, я не маю на увазі політично.