Українська Манітоба
-
Фермер вбив людину, яка хотіла вкрасти його машину чи поламати її при тому що машини там подібно застраховані як в манітобі і був оправданий, що та історія вам показує?
-
Це буде два окремі документи для двох номерів
-
Того фермера виправдали. Був суд.
-
І можна використовувати буде цей перміт окремо одне від одного? головне аби наше авто було теж на перімті?
-
Їздили в парк минулої суботи і по дорозі згадали що забули купити перміт. Прйшлось в лісі купувати онлайн і потім олівцем на старому пермітіт домалював новий номер. Тікету не було
-
Завжди залишайте на панельці, коли паркуєтесь у парках.
-
Було в когось що повернули на кредитку CIBC гроші за товар, вони були pending, а потім просто зникли так і не зв'явившись на рахунку
-
буде пдф файл самого перміту, роздрукуйте і в машину
-
зрозуміла, дякую 😊
-
Ви купіть, там буде дещо для роздруковки
-
Зараз би приїхати за тисячі кілометрів від дому бо там війна і розказувати як їм не хватає того шоб зброю легально видавали на ліво і на право…
-
я не читав деталі але наче там в них спустило колесо, вони підбухнули і пішли до фермера взяти його машину і по ходу там почали робити розбій
-
при покупці показує так один дозвіл, але два номери авто чи перміт прийде на два окремі номери?
-
Я думав це був ваш коментар про відео? До чого тут техас?
-
Вони захотіли вкрасти ATV. Фермер і його син побачили і пробігли туди. Крадії спрацювали втекти, але зіткнулися з іншим авто на ферм. Ну а фермер з сином почали стріляти.
-
нє, але один з двох переказів на монобанк успішно вже путіряли десь і сидиш думаєш, в кого більше лапки, в моно чи все ж таки тут
-
так, це знаємо, дякую. ми купувати минулого року просто на один день, а на два авто ні))
-
Все правильно , юзайте на два номерних знаки , все ок ,другий рік так роблю 😂
-
дивлюся на рейтинг банків України і ото моно там навіть не в списку 35. Одного дня там весь банк зникне
-
Просто почекайте, треба добу-дві, аби воно відобразилося в еккаунті. І так, спочатку вони зʼявляються, а потім та транзакція ніби зникає. В мене таке було, тут банкінг працює не миттєво в таких випадках.
22 Jan 2023, 08:02
157943/238484
38 minutes ago