Українська Манітоба
-
Ближче до Молсон - краще Далі до Тім Хортона - гірше Не супер але й на повний треш
-
Який жах, я не чула про це:(((
-
Це досить старий район... будиночки стареньки.... як що є машина та нема дітей - то типу ок... Подивитись що там навколо... я так розумію ви будинок знімати збираєтеся.... Як що з дітьми то все ж краще на північ від Конкордії (ну хоч би Монро)... Але це суто мої відчуття про цю ерію
-
Всiм привiт! Шукаю кiмнату з 1 липня, район бажано де є хороша розв'язка
-
Так, намагаюсь змінити район:) Є машина і є малеча😊 Щиро Вам дякую, я все зрозуміла🌸
-
Всім привіт,можливо у когось діти ходять в садок і є вільне місце? Дякую
-
У хазяйстві за містом
-
@Mikhail12sp, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня, підскажіть контакти провіреного мануальщика, дякую!
-
Уникайте житла навколо equinox. Плавлять пластік maps.app.goo.gl/4RphafWJNxPzqomz8
-
Добрий ранок! Хто живе у ВІНІПЕЗІ в Трансконі в яких комплексах/кондо? Хотілося б почути відгуки. Шукаємо зараз житло у тому районі. Дякую
-
Дякую
-
Всім привіт! 👋 Кому потрібен хороший автомобіль по адекватних цінах з гарантією, кредитуванням!Ціни 🔥 В Пп 📲
-
Доброго дня, в зв’язку з переїздом продаю: -стіл з 4 кріслами 150$ -велосипед 24 inches 100$ -диван 50$ -fire pit новий 80$ -ice cream maker new 40$ -сушка для одягу 45$ -2 вазона за 80$ або один за 50$
-
Добрий ранок, може вже питання було але по пошуку нічого не вийшло, тому вибачаюсь) Питання в чому, у кінці місяця приїздить консул, може хто знає чи привезе він паспорти з Єдмонтону чи тільки з Торонто?я знаю що потрібно писати їм на пошту заявку, не можу до них додзвонитися щоб це питання задати. Дякую
-
Не зовсім Транскона - Pegous street - дуже гарні просторі 3х поверхові дома
-
24 inches велосипед - це дитячий розмір?
-
Син їздив до 14 років
-
100% згодна. Таке відчуття ніби вдома а не в Канаді.
-
Так точно, іноді хочеться спалити паспорт і стати чєловєком міра, а не громадянкою України 🫡
22 Jan 2023, 08:02
158001/238253
less than a minute ago