Українська Манітоба
-
Син їздив до 14 років
-
100% згодна. Таке відчуття ніби вдома а не в Канаді.
-
Так точно, іноді хочеться спалити паспорт і стати чєловєком міра, а не громадянкою України 🫡
-
Як же вони задовбали. Таке хамське відношення, халатність повна і немає на них управи😭
-
Я їм теж не можу ні дописатися, ні додзвонитися ✌️ знаю, що моє повідомлення вам не допоможе, але хоча б знатимете, що ми з вами в одній команді
-
А можете будь ласка сказати ім'я вашого лікаря?
-
Дякую. Дуже шкода(
-
В іншому чаті писали, що консул матиме лише ті паспорти, які були виготовлені в Торонто, бо Манітоба відноситься до консульства у Торонто.
-
@AnastasiaBeauty1999, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня всім! хтось є з Транскони? синові 5 років, шукаю кіндергарден у Трансконі на 5 днів. Щоб не 2-3 рази на тиждень. Може хтось підкаже 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Хто там шофер де можна задній дворник купити до rvr 2011 (10 in) ,так щоб не на амазоні . На сейфті записаний в понеділок ,з амазону не прийде до понеділка. .
-
Canadian tire?
-
www.napacanada.com/en/search?text=Whiper%20blade%2010%22&referer=v2
-
Part source
-
То таке тільки підходить
-
Нема там тої що треба
-
Заїду подивлюсь,дякую.
-
Біль , страждання , тлен
-
‼️ Ищy людeй нa пoдpaбoтky - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля - Oплaчивaeмaя cтaжиpoвka 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт 💬 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa - @Slava_Mentor
-
🔫 @AnastasiaBeauty1999 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: Jean, Yevhen, @Olenash, @invisible_or, Nataliya, Olena, @smith1988, @YefymH Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
22 Jan 2023, 08:02
158018/238479
9 minutes ago