Українська Манітоба
-
Finding a competitive rate with a bank can be quite challenging. However, there are much better rates available through mortgage brokers. Let's explore your options!
-
It doesn’t matter who you are - the law is the law
-
Якшо ви були не пристебнуті , страховки вам не бачити. З таким самим успіхом я можу застрахувати своє життя на 100500 мульйонів доларів і піти стрибнути з моста.
-
It really depends on who your mortgage broker is. While it may seem challenging to get pre-approval with a mortgage professional at first, the good news is that I can secure a lower rate than any bank, by at least 0.2%.
-
Представляєте і вам заплатять бо в більшості випадків страхова платить навіть за суіцид після якогось там терміну Можем взяти інший випадок : не пристібнулись - вилитіли з вікна - лікарі витратили на вас купу часу - черга в емердженсі більша - іммігранти скаржаться на погану медицину, а могли просто бути синці Тому пристібайтесь і не вимахуйтесь
-
Тут погоджуюсь з Вами . гендер орла, прям хаха в голос. Тут у мене така травма є, цікаво чи є в інших . Коли жив в України , багато років тому , то якщо в таксі захочеш пристебнути ремень- то водій може , і у 99% випадків буде агрітися . Типу «ти що? Мені не довіряєш?» і це не тільки в бидло Луганську , у Київі такаж історія була дуже часто .
-
Водії таксі з заглушками - це також окремий гендер, they identify themselves as superior race 😄
-
Ну що ви пристібались? 😂 Я навпаки кажу що потрібно пристібатись, але робити це законом тупо як на мене, але я можу бути не правий. З приводу впливу на емердженсі згоден на всі 100%. З приводу страхових не згоден. Вони за прості аварії не дуже хочуть платити, або стараються дати мінімум(історія з маздою цієї зими, коли людина ще доплачувала кредит за розбиту машину), або якшо ви не вдягли зимову ризину і вʼїхали в когось, вам платити не будуть.
-
Вже внесли зміни в правила, тепер вони теж повинні пристібатися, як власне і пасажири
-
Ось ще одна гарна ідея. Як бачимо можна без витрати коштів і без тупих заборон вирішити проблему. А не як у совіцькому союзі: запретить, затравить, оштрафовать… Вибачте за руську
-
Доречі в Україні водіям таксі дозволено не пристібатись, через бандитизм в 90ті, шоб ті могли втікати якшо треба
-
Оце вже по ділю, як то кажуть)
-
В якійсь південноамериканській країні водіям дозволено їздити непристебнутими, якщо вони офіційно зареєстровані як посмертні донори органів, just saying
-
Так, було таке, але я всеодно пристібася, бо багато з них думали що проспект 40річчя, то Нюрнберг рінг 😂
-
Ну таке собі, єдина точка опори в такому випадку - це кермо і на будь-якій ямі на наших прекрасних дорогах якийсь пан/пані поведе кермо і це вже загроза для інших учасників дорожнього руху 🥲