Українська Манітоба
-
Мінімум, з мого досвіду, 30% не пристебаються, 5% не вміють ременями користуватись - це я про пасажирів, які використовують другий ряд сидінь
-
Хех, то ти де таке вичитав?
-
Кабмін дозволив дистанційну постановку на військовий облік особам, які постійно проживають за кордоном, — Мельничук Це стосується призовників, військовозобовʼязаних та резервістів, які були зняті з військового обліку у звʼязку з вибуттям за межі України на строк більше 3 місяців. Тепер для них облік можливий без особистого прибуття до ТЦК. 🇺🇦Реальна Війна
-
Вони платять Top Market Price як що правильно тогуєтесь Більше за MPI за ваше авто вам Ніхто не заплатить А історія із червоною маздою показує Реальну вартість їзди на новому авто: $7000 за 16к кілометрів == 1 рік не враховуючи пального та страхування МРІ- $2000 Пальне - $ 2100 /16000/100 ×10(разхід пального) × $1.30 / Total : $11000 РS: в тій історії Гап іншуранс покрив різницю між ринковою та залишком по кредиту
-
Я з тих, що не рухнуся з місця, поки не почую клац
-
А тепер питання, хто тим займався, коли це було не обовʼязково більше як 5 років 😂
-
Боже які вони .... хитрі. Чому вони змінили вимогу від " обов'язок приїхати" до "можно дистанційно" а все дуже просто - поки ви десь і зняті. То штраф Вам нікому виписати. А ось коли ви ставите на облік то вже буде кому і за що виписати. 😁 но як кажуть в Одесі - мали ми таких хитрих. 😂
-
Здоровий глузд переважає 😄
-
Так
-
В Канаді)