Українська Манітоба
-
Bсім привіт❤️ Чи є у нас тут люди які працюють у будь-якому відділенні CIBC? Не новоприбула, просто хочу поміняти банк та покласти кошти. Хочу наших, щоб без обману та з гарними плюшками.
-
Добрий день. Так, є… Працює в відділенні CIBC 1586 Regent Ave W
-
Неважливо хто за кермом бо тікати йде власнику авто. А от якщо поліція зупинила на гарячому то тоді тікати водію. Якось вони перевіряють особистість якщо тьотка в хіджабі. А може на слово вірять хз
-
Ну останній раз нам робили кредитні, які не прийшли взагалі, заморозили 500$ Тобто через місяць ми знайшли українку, яка працює в тому банку, вона подивилась наш файл та була здивована. Бо кредитку так ніхто і не оформив та й заморозили гроші просто так, бо в мене на той час вже була робота, та його не мав права мені ніхто робити, як вона потім пояснила. Отже вона все виправила та рівно через два тижні прийшла кредитка, тай ще з кешбеками. Звичайно нам ніхто не казав про кешбеки. Отже нас тоді не прям таки намахали, просто безвідповідально поставилися.
-
Як на мене, не варто втрачати віру у всіх наших через один невдалий досвід…
-
Мені он чеки висилав 100% наш
-
Ну може хочуть аби обслуговування було українською.
-
Та й віра в наших таке собі
-
Який може бути "обман" взагалі? Стандартні умови для усіх. Ніхто там нікого не обманює.
-
Ось рефералка тут t.me/ManitobaLife/280615
-
То може якісь глюки в самому СІВС. Я робив там заявку на кредитку і воно все так і не пройшло. Десь пару місяців висіло ні та ні тут. Потім ходив пішки в коско і на місці все швидко зробили.
-
Чомусь до канадців та їх професійності в мене ну дуже багато питань, особливо з банками. Я ж не просто так міняю банк😅
-
Скажіть, будь ласка, коли відкриваєш Simplii, гроші на карту Simplii можна переслати просто через банківську аппку СІВС, так? І дайте, будь ласка, рефералку на Simplii, дякую!
-
Окей, ми погодились, але нам його не вислали та не зробили належним чином, вона просто погано зробила свою роботу
-
Так в чому вас хто обманув? Вам запропонували певний кредитний продукт, на який ви погодились. Ви ж підписуєте документи та кредитку. Там усі умови. Щодо кешбеків, то ви відразу подаєтесь на ту кредитку, де є кешбеки.
-
Непрофесійність не залежить від походження.
-
Хочу ще додати, що рівень мови був достатній для вирішення питання з банком першого разу.
-
Яке "смс" від фудбанку? Це вам що банк? Це благодійна організація, яка спрямовує ресурси на допомогу бідним, а не витрачає гроші на те, що не є потрібним.
-
Дякую від всього сердечка. І ще питання: можна собі з іншого банку налаштувати автопейментом direct deposit? У мене зарплата чеками і ніхто мені дайректом нічого не платить, а я б хотіла якось бонуси собі організувати, можна я сама собі платитиму через DD чи так не рахується?
-
..особливо з банками
22 Jan 2023, 08:02
158228/231555
4 minutes ago