Українська Манітоба
-
Спробуйте в бібліотеці або може стейплс допоможуть
-
Не знаю) в моєму комп'ютері немає дисковода
-
Це аудіонаркотики? Чи заговір на гроші?😂
-
Хто знає де можна прочитати диск ? Йшов 2024 рік, але в КРА цього не знають.
-
Всім привіт!запрошую завтра поїхати в Pinawa/Kenora.Кому цікаво пишіть!
-
Я живу сам, в мене за травень в банку написано 363.28 groceries, 41.04 dining А ось квітень бачу лінивий був 220 groceries, 227 dining Так що можна в принципі Я дуже багато фігні непотрібної купляю іноді Якщо йти в магазин зі списком (а не як я) І купляти по чесному потрібне тільки (а не о, сьогодні я дуже хочу 2l root beer i велику пачку чіпсів бо why not) То 100% можна
-
Взагалі ми на 2х кожен тиждень купуємо. Чек без мʼяса 70-90$ з 120-130$. Мʼясо треба поповнювати кожен другий тиждень. При цьому ми дозволяємо собі смаколики + нещодавно у фрешко знайшли український хліб 😍😍😍
-
www.amazon.ca/External-Rewriter-Burner-Portable-Desktop/dp/B096SQK922?ref_=Oct_d_obs_d_3312799011_0&pd_rd_w=oRACP&content-id=amzn1.sym.cb374c46-3b5e-40a3-887b-3d3df2ac71f9&pf_rd_p=cb374c46-3b5e-40a3-887b-3d3df2ac71f9&pf_rd_r=KXGNQHVZZ4KKYN2F9CB8&pd_rd_wg=lnsuP&pd_rd_r=91c91a91-42e3-4a13-89b1-a446dc949422&pd_rd_i=B096SQK922
-
Це була моя друга думка після відкриття конверту "слава богу не на дискеті".
-
Зараз діти мабуть і не знають що це таке, як і я не знаю про дискети нічого 😂
-
Стаття витрат, від якої боляче - це не їжа, а тонни доглядової косметики, щоб не кукожитись в цьому сухому повітрі. Перші два роки я ще якось справлялась, але зараз просто жесть, якщо є якісь лайфхаки, як ви боретеся з сухим кліматом тут, буду вдячна. Може, є якісь локальні бренди, розраховані на прерії? Ні перевіреного роками La Roche, ні навіть корейських засобів об'єктивно недостатньо, недивлячись на ціни в $150-200 доларів за курс на 3-4 тижні. І справа навіть не в ціновій категорії (як на мене, це нормальна ціна на догляд, є і дорожчі бренди), справа в тому, що це тупо неефективно і ці гроші зливаються внікуди 😭
-
Дякую, буду щось думати.
-
Справа навіть не тільки в естетиці (хоча у мене ще через пару років буде справа і в ній 😂), просто так доволі некомфортно жити, постійно хочеться стати під дощ)
-
Це так, але все одно ви якось мені здається переменшили У нас на 4 йде приблизно 30$ день Тобто 900 міс це враховуючи що берем фудбанк і не ходим десь по кафе/без доставок При тому що стараємось зі знижками шукати, часто ввечері заходим в волиарт і тд де вже переоцінені продукти