Українська Манітоба
-
Зрозуміла, сумно:((
-
О, там недалеко мій офіс, залишилось якось зібратись з думками і доїхати хоч раз туди)) Дякую Вам🌸
-
Ті, але чула історії, коли люди купували в наших меблі, а на них були наліпки з тої організації...
-
Вони потім продають його? Не розумію. Туди йдуть не ті, хто потребує?
-
Щиро дякую Вам🌸
-
Одяг точно не продають, тож несіть)
-
Подивитись результати перевірки Як що вони не відповідають реаліям (навіть на вашу думку) варто пійти туди де робили огляд Сказати, що результати кажут що все ОК, а дитина не бачит того й цього Попросити щоб пепеперевірили зір дитини Нагадати, що дитина Знає ВСІ літери Зазвичай проблем не має виникнути із поворною перевіркою у того ж самого фахівця
-
Ось якось так, бувають різного кольору
-
Завтра буду розмовляти Дякую за план🍀
-
Бачили небо над Saint Boniface сьогодні? Вживу це було неймовірно, якби це небо показали стародавнім людям, вони б впали в шок і бігом придумали ще одну релігію)
-
Any time
-
Вітаю. Хтось може порадити кінний клуб для дітей в Вінніпезі бажано? Донька, 7 років, дуже цікавиться катанням на конях. Хочу взяти кілька уроків поки. Але всюди, де я бачила в інеті, вроді би вік з 8 років.
-
Дякую за фото🌸 Я звісно не прочитала би, бо сліпа, і подумала, що то для сміття такий гарненький😊
-
Як скажіть будьласка у вас так виходе? Ми купляемо овочі,м'ясо куряче філе,свінину,рибу, фрукти, сир і витрачаємо 1000 на трьох.червону ікру і єлітні сири не купляемо.
-
От бачите, а мені пишуть, що я рахувати не вмію)) Це цілком реально.
-
Передивився за квітень/травень наші витрати на їжу на сім'ю з 4 чоловік: десь 650-700$ на місяць виходить 👍
-
Ми купуємо все мʼясо і рибу -30%. Кидаємо в морозилку і потім дістаємо коли треба. Дуже добра економія виходить. В костко не ходимо, бо то і бюджет би виріс і я б теж виросла в ширину 😁 нащо то треба 🙄
-
А, це вже було. Нуладна
-
Dmytro розпаковуй валізи, їхати в Україну вже не треба >< 24tv.ua/viyskoviy-oblik-dlya-ukrayintsiv-za-kordonom-kabmin-uhvaliv-novi_n2571684
-
Серйозно? Можливо, зараз уже 65, я останній раз ще взимку брала
22 Jan 2023, 08:02
158393/238479
5 minutes ago