Українська Манітоба
-
Подивитись результати перевірки Як що вони не відповідають реаліям (навіть на вашу думку) варто пійти туди де робили огляд Сказати, що результати кажут що все ОК, а дитина не бачит того й цього Попросити щоб пепеперевірили зір дитини Нагадати, що дитина Знає ВСІ літери Зазвичай проблем не має виникнути із поворною перевіркою у того ж самого фахівця
-
Бачили небо над Saint Boniface сьогодні? Вживу це було неймовірно, якби це небо показали стародавнім людям, вони б впали в шок і бігом придумали ще одну релігію)
-
Вітаю. Хтось може порадити кінний клуб для дітей в Вінніпезі бажано? Донька, 7 років, дуже цікавиться катанням на конях. Хочу взяти кілька уроків поки. Але всюди, де я бачила в інеті, вроді би вік з 8 років.
-
Ми купуємо все мʼясо і рибу -30%. Кидаємо в морозилку і потім дістаємо коли треба. Дуже добра економія виходить. В костко не ходимо, бо то і бюджет би виріс і я б теж виросла в ширину 😁 нащо то треба 🙄
-
Серйозно? Можливо, зараз уже 65, я останній раз ще взимку брала
-
У мене тільки одне питання, як це можливо? Я веду усі свої витрати. У мене є окрема колонка із харчуванням. У цю колонку входять лише продукти, нічого більше, ні хімія, ні перекушування в кафе, там чітко лише продукти з супермаркетів. У цю колонку навіть не входять солодощі, солодощі в окремій колонці, щоб було легше контролювати солодке. Так от у цій колонці 1100-1200 доларів щомісяця, нас двоє людей.