Українська Манітоба
-
Може ви багато їсте ? 🫣
-
Ну люди мабуть не купляють сир твердий,філе куряче,рибу,фрукту мабуть їдять лише банани,рис макарони курятину якусь дешеву і все. В нас виходить +-1000 на 2 дорослих+ дитина 3 роки і це лише їжа.
-
Я кажу треба чеки піднімати, щось пропустили певно)
-
Хто ще райдугу піймав? Я таку повну вперше в житті сьогодні побачила.
-
Краса
-
Це вчора вранці 5:50 Winkler
-
У вас цілком реальні цифри. А взагалі згоден, харчування буває різне. Я для себе зробив висновок, що краще менше, але якісніше. Тому що хочеться бути здоровим, добре виглядати і довго жити, а при цьому закидати в себе будь-що.
-
Не багато,ну от реально сир твердий +-30$ за кг Виноград 8-10$ Яблука 6-7$ Ананас 5 Клубника по акції 5-6 Свинина 8-9 сама дешева Риба червона +-30$ Філе куряче 15-18 Помідор чері 8 за кг Перець 6-7 за 6 шт Огірки 8-9 маленькі за кг.
-
Ви тільки швейцарський сир їсьте? Ну так в тисячу точно не вкладетесь
-
Ось такий звичайний твердий сир з нормальним складом. За 6$ за кг звісно не купляю www.walmart.ca/en/ip/your-fresh-market-smoked-flavour-gouda-cheese/6000199426981
-
Тобто якщо додають ароматизатор диму, то це нормальний склад? Я купую чедер, де в складі молоко, молочний продукт та бактерії, а ціна 5-6 за 400 гр.
-
Та я ціни знаю 🙂 Але на трьох на їду - 700 дол макс. тратимо. Просто заздалегідь думаємо що будемо готувати кожен день і під це меню купуємо. Ми не відмовляємо собі ні в чому, але в межах розумного. Якщо якісь фрукти по акції, то купуємо по акції. На наступний тиждень щось інше по акції буде. 2-3 види фруктів та овочів постійно є. В суперсторі в 90% скуповуємось.
-
Голландська Gouda в костко менше 20 доларів, ви переплачуєте за те що вам хтось порізав сир і додав ароматизатор диму
-
от все так якщо не починати стейки смажити:)))
-
Швидше,за день
-
ви це все з'їдаєте кожні три дні?
-
Стейки раз на тиждень 🙂
-
Тут #робота для таргетолога
-
так,розморозити і їсти
-
Готова, просолена, так. Просто відрізати смужку від загальної маси і розморозити за хвилин 15-20, і все
22 Jan 2023, 08:02
158416/238310
3 minutes ago