Українська Манітоба
-
У Freshco що на Regent коштує 49, а у тому що на Pembina 65, чомусь різна ціна у них
-
Не знаю, але різниця в ціні суттєва 🙄
-
До речі, колись мені треба були купити маленьку баночку ікри у Фрешко на Sargent, і я ніде не могла її знайти, і запитала менеджера, і вона принесла мені баночку з внутрішнього приміщення і сказала, що вони не ставлять її на полицю, тому що вся ікра за дві години розкрадається. От так от
-
А якщо вміти швидко вибігати з магазину то безкоштовна 😅
-
Ну, в даунтані тоді має бути за 39)
-
Чекаємо у Вінніпезі Caviar Mart де перед входом будуть запитувати ID і пропускати всередину по одному. Там будуть полиці із ікрою з усього світу і на касі будуть запитувати чи потрібен paper bag😂
-
Тобто не знаєш української - без шансів. Непогано, такого навіть в Україні ніколи не було)
-
І перші пʼять років водіння сідати за руль після ікри не можна
-
Після 2 тижнів у Європі, дороги Вінніпегу задаються бездоріжжям 😂 Я пам'ятаю 2010-2015 роки ми часто їздили до Польщі на закупи. При поверненні до України завжди відчувалося при перетині польсько-українського кордону, асфальт нижчої якості, нерівності. Зараз відчув той забутий досвід. Після 2 тижнів їзди по Польщі, де навіть маленьке село має ідеальну дорогу, розумієш як багато потрібно вкласти в інфраструктуру Вінніпегу. Я був щиро здивований якістю доріг у Польщі. Самі німці казали, що Польща випередила їх по якості дорожнього покриття. Єдине що, то у Польщі дороги справді відчутно вужчі від манітобських просторних хайвеїв. 6 років не були у Польщі.
-
#паганаКанада
-
Ооо… ну всьо . Зрада . В відсталій Польщі шось краще чим в Вінніпезі . Не може такого бути