Українська Манітоба
-
Чекаємо у Вінніпезі Caviar Mart де перед входом будуть запитувати ID і пропускати всередину по одному. Там будуть полиці із ікрою з усього світу і на касі будуть запитувати чи потрібен paper bag😂
-
Тобто не знаєш української - без шансів. Непогано, такого навіть в Україні ніколи не було)
-
І перші пʼять років водіння сідати за руль після ікри не можна
-
Після 2 тижнів у Європі, дороги Вінніпегу задаються бездоріжжям 😂 Я пам'ятаю 2010-2015 роки ми часто їздили до Польщі на закупи. При поверненні до України завжди відчувалося при перетині польсько-українського кордону, асфальт нижчої якості, нерівності. Зараз відчув той забутий досвід. Після 2 тижнів їзди по Польщі, де навіть маленьке село має ідеальну дорогу, розумієш як багато потрібно вкласти в інфраструктуру Вінніпегу. Я був щиро здивований якістю доріг у Польщі. Самі німці казали, що Польща випередила їх по якості дорожнього покриття. Єдине що, то у Польщі дороги справді відчутно вужчі від манітобських просторних хайвеїв. 6 років не були у Польщі.
-
#паганаКанада
-
Ооо… ну всьо . Зрада . В відсталій Польщі шось краще чим в Вінніпезі . Не може такого бути
-
Хз ) я не поціновувач статистики. Є більш компетентні люди
-
Тепер і Ви розумієте чому люди з Польщі жаліються і їдуть назад, інфраструктура в Польщі за останні 20 років зробила якийсь космічний стрибок. Зрозуміло, що як загальні площі, так і per capita зовсім не ті і зроблено це все на європейські гранти (дотації), тобто з кишені німців, французів і тд. але факт залишається фактом. Проте, справа не тільки в площі, деколи їдеш і ловиш deja vu, складається враження, що тут працюють не місцеві construction guys, а наш рідний Укравтодор. Мало того, що ціле літо половина міста перекрита, в більшості випадків ремонт не доживає до наступної зими, а його якість бажає кращого. Буквально кожна дорога де було перестелене полотно пішла хвилями, а про стики на мостах я взагалі мовчу. Я не знаю чи це якась місцева технологія така чи вони просто криворукі але приємніше по них їздити не стає. Памʼятаю як турки у Львові робили дороги до Євро-2012, то люди дивувалися, а що так можна було? Більше того, ці дороги до останнього часу були у дуже гарному стані без жодного обслуговування і навіть банальний ямковий ремонт почали робити тільки в минулому році.