Українська Манітоба
-
Я за сiвс
-
Підійдіть в бібліотеку, скажіть що загубили
-
Картка коштує 5 дол.
-
Добрий день. Пiдкажiть, будь ласка. В Манiтобi э домога вiд самоi землi, Як у Британськiй Колумбii? Даже дякую
-
Як українські ньюкамерси допомогають на війні з Канади. 👍globalnews.ca/news/9280476/canada-armoured-vehicles-ukraine/
-
Ми запитували ще в квітні , то там черга на медогляд була 3 місяці … тому не проходили . Також у Вінніпезі можна зробити його безкоштовно , в Дубліні платно
-
Дякую
-
Дивіться список країн на сайті Manitoba public insurance, які підлягають обміну
-
Як що водійські права UK , в Манітобі теж без іспита зможу поміняти ?
-
Можна відновити у Милениум Лайбрарі. Лист о том, що вам його дали, 5$. Перекинуть на нову гроші. Добре, якщо ви її реєстрували у своєму кабінеті, але і без того можна
-
Та яка вам вже різниця. Вы усеодно вже поїхали. Може хтось спритнише за вас усе зможе.
-
@banofbot
-
:( В мене теж було таке що я думав що загубив, та теж дуже прикро було, але потім знайшов. Я думаю можна відновити. Може там за пластік тільки візьмут щось і все.
-
Його якось можна відновити? Чи це тількі звичайні peggo можна, а цей ні? :(
-
Вже все перерила
-
Пошукайте ще, може знайдете
-
Підкажіть, будь ласка, в яких провінціях можна обміняти права без іспиту? І чи можна з цими правами поїхати до іншої провінції?
-
Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби t.me/uccmb Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua @XeniaSash
-
Шо робити якщо загубила картку winnpass?:(
-
Так
22 Jan 2023, 08:02
15848/237432
7 minutes ago