Українська Манітоба
-
Не всюди, мені шкода що ви працювали тільки в таких компаніях в яких оцінюється результат. Я працював багато в в R&D і багато розробок не досягають результату, але вони потрібні щоб наступні були кращі і працівники в нагороджуються за старання, звичайно якщо вони симулюють старання то інша розмова
-
Предмет який я дуже не любив це географія, тому що потрібно запам'ятати багато фактів, які просто існують, перегляньте географію зі школи і ви зрозумієте чому температура набагато тепліша на півдні скандинавських країн чим навіть на півночі США, не говорячи про Канаду і навіть з тим там вважаються гірші дороги ніж в Європі, а самі норвежці вибирають їхати по шведським дорогам з одного міста в інше тому що їхні гірші. Так само в містах громадський транспорт набагато більш користуються ніж в північній Америці Поки магічного асфальту не знайшли, тому вони і з нами не діляться
-
Як я писав вище, проблема не в асфальті, а у тому що вода залишається. 1. Треба дренаж нормальний. 2. Прибирати сніг. Якшо 1 це дуже багато коштів. То 2й пункт реалізуємий, але ми всі знаємо, що після завірюхи вночі, сніг починають прибирати десь о 7й. Це взагалі жесть. Деякі вулиці взагалі прибирають у другу чергу. На мою скромну думку, цей сніг є головною проблемою. Бо якшо вулиці посипали сіллю, а потім вдень ще сонечко припекло, то він починає танути і затікає в асфальт. Вночі знову -20 і вітер і вся та вода замерзає прям в асфальті. Ось він і не витримує. Так шо не потрібно асфальт шукати який витримає розширення води при замерзанні, а потрібно просто воду прибрати.
-
Ого 😨 Майже в 5 разів!
-
Так ніхто і не сперечається, шо винен сніг) Авжеж є погані ремонти і все таке, але це похідна від основної проблеми. Сніг->вода-> лід знищує асфальт
-
Я сподіваюсь ви знаєте скільки грошей Вінніпег витрачає на прибирання снігу, і порівняно з іншими провінціями, манітоба ще непогано це робить бо при таких снігопада як в нас, наприклад в Онтаріо взагалі колапс буде, там навіть мови про починати в 7 не буде І знов ми вернулись до того що у всьому винен сніг
-
Так висловлюйте її владі, робіть це продуктивно. Диванним експертом бути досить легко.
-
Так можна було б назвати якийсь , хм, бестселлер. Запрошуємо вас у захоплюючу подорож до таємничого світу Cherchez la snig, творіння, що вже захопило серця читачів світового масштабу. Витончений напружений трілер, в якому кожна сторінка – це крок у вирішальному лабіринті, де кожен оберт може розкрити нову загадку чи покласти крайню точку на заплутаний клубок інтриг. Відправляючись у серце Вінніпегу, ми занурюємося у міський лабіринт, де таємниця закручується від першої сторінки. Містичність просторів, яка сплітається з напруженою атмосферою, запрошує нас у світ, де кожен крок може бути останнім, а кожна таємниця – ключем до розгадки. Через кожну обірку сюжету переплітаються непередбачувані деталі, які розкриваються, немов покидані сліди в снігу, коли він тане. Заплутаність інтриг вибудована з майстерністю, що залишає читача відомим лише його власній уяві та сміливості. А коли кров замерзає в жилах, а правда випливає на поверхню разом із снігом, відкривається найбільш важливе – момент істиною, що може перевернути усе з чистого аркуша. Запрошуємо вас відкрити цей лабіринт і побачити, що коли тане сніг, випливає правда. Cherchez la snig: відкрийте істину за маскою таємниць.
-
Добрий ранок. Про що такий «рух» з самого ранку?